Skupština opštine Mionica (foto: Đorđe Đoković)
Skupština opštine Mionica (foto: Đorđe Đoković)
11.09.2018, 07:21

Nemačka kompanija traži radnike

č: | fb:

Nemačka kompanija "Auto-Kabel", koja se bavi proizvodnjom elektro provodnika za potrebe auto industrije a koja posluje u mnogim zemljama širom sveta, planira da otvari proizvodni pogon i u Mionici.

 

Otuda nemačka kompanija, u saradnji sa lokalnom samoupravom, organizuje "Dan karijere" u četvrtak 13. septembra od 8 do 17 časov u sali Skupštine opštine Mionica.

 

"Pozivaju se sva nezaposlena i zaposlena lica, bez obzira na starosnu dob, pol i stepen obrazovanja, koja su zainteresovana za rad u ovoj renomiranoj kompaniji da dođu na kratak informativni razgovor sa potencijalnim poslodavcem. Poželjno je da ponesu CV", navodi se u pozivu mioničke opštine.

 

Renomirana kompanija "Auto-Kabel" osnovana je davne 1930. godine i danas zapošljava oko 8.000 radnika. Pored pogona širom Nemačke posluju i u: Sjedinjenim Američkim Državama, Meksiku, Češkoj, Švajcarskoj, Francuskoj, Švedskoj, Kini, Japan. "Auto-Kabel" sarađuje sa najvećim proizvođačima u auto industriji kao što su BMW, Ford, Tojota, Folksvagen, Jaguar, Reno, Pežo.

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 26 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru Pre 1 dan

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara