Aplikacija Visit Mionica
Aplikacija Visit Mionica
13.02.2019, 10:22

Turistička aplikacija "Visit Mionica"

č: | fb:

Promocija turističkih destinacija se ne može više zamisliti bez interneta i novih tehnologija. Iz tog razloga će opština Mionica zajedno sa svojom Turističkom organizacijom na predstojećem Sajmu turizma u Beogradu promovisati turističku aplikaciju "Visit Mionica" za pametne telefone baziranu na iOS i Android platformama.

 

- Pametni telefoni su uređaji koji svakodnevno koristi veliki broj ljudi, svih starosnih grupa i zanimanja. Turističke destinacije moraju da idu u korak sa ovakvim trendovima i da se prilagođavaju potrebama i navikama savremenih turista. Zato su mobilne aplikacije nešto što je neophodno svakoj destinaciji kako bi posetiocima pojednostavili boravak i poboljšali turistički doživljaj. Aplikacija "Visit Mionica" je namenjena turistima, ali i svima onima koji žele da se bliže upoznaju sa lepotama i znamenitostima Mionice, ali i mestima za odmor, rekreaciju ili izlazak. Ovde je obezbeđen brz i slikovit prikaz svih potrebnih informacija, a što je najvažnije svi sadržaji su unapred integrisani u aplikaciju, tako da za njeno korišćenje neće biti potrebna aktivna internet konekcija - rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

 

Aplikacija je urađena na srpskom jeziku i pruža informacije vezane za destinacije, turističke atrakcije, prirodno i kulturno nasleđe, smeštajnu i gastronomsku ponudu, predstojeće događaje i manifestacije, kao i sve ono što turistima može biti zanimljivo i neophodno prilikom posete opštini Mionica.

 

Besplatna aplikacija se moze preuzeti na sledećim linkovima:

https://itunes.apple.com/gb/app/visit-mionica/id1379776582?mt=8

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visit.mionica&hl=en

Aktuelno

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 1 sati 20 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 19 sati 19 minuta

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...