Marija Pantelic  (foto: www.bosis.rs)
Marija Pantelic (foto: www.bosis.rs)
13.12.2016, 12:26

Priznanje Bosisu za društveno odgovorno poslovanje

č: | fb:

Preduzeće Bosis iz Valjeva jedno je od 20 kompanija iz Srbije koje su ispunile kriterijume da se nađu na prvoj srpskoj CSR Indeks listi kompanija koje primenjuju principe društveno odgovornog poslovanja.

 

Na konferenciji CSR forum u Beogradu u organizaciji Foruma za odgovorno poslovanje, Bosisu je uručen sertifikat kojim se potvrđuje da je način na koji ovo preduzeće posluje dobilo najvišu ocenu i da ispunjava kriterijume društveno odgovornog preduzeća.

Bosis se tako našao u prestižnom društvu velikih kompanija koje posluju u Srbiji, kao što su Coca Cola HBC, Telenor, Heineken, Philip Morris, Societe Generale banka, Erste banka, Banca Intesa, Telekom Srbija i drugi. 

 

CSR forum dobitnici priznanja

CSR forum dobitnici priznanja (Foto: www.bosis.rs)

Marija Pantelić, menadžerka za ljudske resurse preduzeća Bosis, je izjavila da je to potvrda višegodišnjih napora koje ovo preduzeće ulaže u uspostavljanje jasnih principa društveno odgovornog poslovanja koje obuhvata odgovorno ponašanje prema zaposlenima, poslovnim partnerima, dobavljačima, zaštiti životne sredine i lokalnoj zajednici.

 

"Društveno odgovorno poslovanje nije  rezervisano samo za velike strane kompanije, već i domaća preduzeća mogu i moraju da se ponašaju odgovorno i da primenjuju principe društveno odgovornog i održivog poslovanja", rekla je Pantelić.

 

Menadžment preduzeća Bosis smatra da je ovo priznanje zapravo priznanje svim zaposlenima koji iz godine u godinu čine velike napore da ovo preduzeće ostvaruje sve bolje rezultate. Poručuju da je priznanje i velika obaveza da rezultati budu još bolji u 2017. godini u kojoj Bosis, regionalni lider u proizvodnji štampane i kaširane kartonske ambalaže, obeležava 35 godina svog postojanja.

 

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 1 sati 41 minuta

Uhapšena Valjevka zbog utaje poreza

Valjevska policija uhapsila je S. Đ. (1993) iz Valjeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila četiri krivična dela poreska utaja. Kako se sumnja, ona je izbegla da plati porez i oštetila...  · 1 komentar

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje Pre 18 sati 36 minuta

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...  · 1 komentar

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 1 sati

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...