Učesnici konkursa Volim domaće (foto: Agencija GATTI)
Učesnici konkursa Volim domaće (foto: Agencija GATTI)
01.04.2018, 10:05

Europrom nagradio kreativne mališane

č: | fb:

Poslednjeg dana SPREG-a nagrađeno je više od 110 radova mališana koji su učestvovali na konkursu "Volim domaće", koji tradicionalno organizuje kompanija Europrom.

 

Na konkursu "Volim domaće" prispelo je 102 pojedinačna i 10 grupnih radova, osnovaca i predškolaca, i to ne samo iz škola valjevskog kraja, nego iz cele Srbije.

 

Učestvovalo je oko 400 dece, iz 19 škola širom Srbije, koja su pisala i crtala na temu čuvanja domaće proizvodnje i kupovine domaćih proizvoda, upravo sa porukom - "volim domaće!".

 

Valjevski Europrom je sve učesnike konkursa nagradio, i to tako što je 20 najkreativnijih mališana dobilo zahvalnice, slatki paket i vaučer u vrednosti od 1.000 dinara, dok su ostali nagrađeni zahvalnicama i vaučerom od 500 dinara. 

Učesnici konkursa Volim domaće

Učesnici konkursa Volim domaće (Foto: Agencija GATTI)

"Mi nastavljamo sa praksom da se kod dece, od predškolskog do uzrasta od 14 godina, da tako kažem, posadi pelcer o negovanju i čuvanju domaćeg. Pošto sve u vaspitanju mališana polazi iz kuće, dugujemo veliku zahvalnost roditeljima jer deca vrlo dobro shvataju pojam domaćeg i usvajaju ga", rekla je Bojana Perić, PR menadžer kompanije Europrom.

 

Ona se zahvalila i čestitala mališanima koji su poslali svoje radove, a sa njima i poruke da je važno kupovati domaće. Posebno se zahavlila učteljima i nastavnicima koji su pomogli da se konkurs tako masovno realizuje.

  

Poslednjeg dana SPREG-a u subotu mališani, njihovi roditelji i učitelji bili su gosti kompanije Europrom. Druženje je organizovano u hali "Domaća priča", gde je bilo izizetno živo, veselo i slatko!

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 13 sati 59 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 7 komentara

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 11 sati 8 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 5 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru Pre 1 dan 13 sati

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara