Gorenje ekosmart bojler (foto: Gorenje)
Gorenje ekosmart bojler (foto: Gorenje)
18.04.2018, 09:16

Gorenje predstavlja eco-friendly aparate proizvedene u Srbiji

č: | fb:

Kompanija Gorenje novitetima iz svog proizvodnog programa za jednostavniji i kvalitetniji život predstaviće se na ovogodišnjem 44. Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBE, koji će danas biti otvoren u Beogradu.

 

Kako je saopšteno iz ove slovenačke kompanije koja svoje fabrike ima u Valjevu, Zaječaru i Staroj Pazovi, u naredna tri dana posetioci će biti u prilici da se upoznaju sa prednostima Gorenje eco-friendly aparata proizvedenih u Srbiji, koje pored tehnološke naprednosti i savremenog dizajna, odlikuje i visoka energetska efikasnost.

 

Nova generacija EkoSmart bojlera, izrađenih od 100-procentih recikliranih i neškodljivih materijala, doprinosi optimizovanoj potrošnji i uštedi energije i do 25 posto. Među eco-friendly novitetima, koji čuvaju životnu sredinu, su kotlovi i kaminske peći na pelet, sa naprednom BioLogic tehnologijom uz automatsko podešavanje parametara i nisku emisiju produkta sagorevanja.

 

Strateška opredeljenost kompanije za očuvanje životne sredine, prepoznata je i nagrađena brojnim nagradama iz oblasti ekologije. Pored toga, Gorenje je u protekloj godini ponelo i priznanje Najbolje iz Srbije u kategoriji Najbolji strani brend koji se prozvodi u Srbiji, kao i prestižnu evropsku Liscencing nagradu za Inovaciju.

 

Deo inovativnih rešenja biće predstavljen tokom tri sajamska dana na Gorenje štandu u hali 2 Beogradskog sajma, najavljeno je iz slovenačke kompanije.

 

Aktuelno

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 13 sati 43 minuta

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...