Voda voda (foto: www.vodavoda.com)
Voda voda (foto: www.vodavoda.com)
10.09.2014, 09:03

Vodavoda sponzor FSS

č: | fb:

Fudbalski savez Srbije i kompanija Vodavoda potpisali su u Staroj Pazovi sponzorski ugovor na dve godine, javila je agencija Beta. Ugovor su potpisali Tomislav Karadžić, predsednik FSS i Vojin Đorđević, predsednik kompanije Vodavoda iz Vrujaca. Potpisivanju sponzorskog ugovora prisustovali su reprezentativci Branislav Ivanović i Aleksandar Kolarov.

Đorđević je pre nekoliko meseci iznova pokrenuo flaširanje Vodevode u pogonima nekadašnjeg Sinalka u Vrujcima, dok je njegovu prvu fabriku vode za piće svojevremeno sudskim putem dobio proslavljeni košarkaš Vlade Divac. Ta voda nije mogla da se prodaje jer je Đorđević zaštitio brend, a Divčeva Laruči voda nije našla mesto na tržištu, pa su njeni pogoni zarasli u korov.

Vodavoda je svojevremeno bila sponzor košarkaša SCG, kao i generalni sponsor Evropskog prvenstva odigranog u Podgorici, Vršcu, Novom sadu i Beogradu, kada su “plavi” predvođeni Dejanom Bodirigom i selektorom Želimirom Obradovićem pretrpeli rezultatski fijasko.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 3 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara