Slobodan Jokanović (foto: Đorđe Đoković)
Slobodan Jokanović (foto: Đorđe Đoković)
20.09.2014, 08:09

ORK Metalac u Vrbasu

č: | fb:

Na startu novoformirane Super B lige u rukometu Valjevci danas gostuju Vrbasu, gde će im protivnik biti istoimena domaća ekipa, koja se u prošloj sezoni takmičila u Evropi. Super B liga ima 12 klubova – dva idu u Superligu Srbije, a četiri ispadaju, pa je prevashodni cilj ORK Metalac da izbori opstanak.

Trener Slobodan Jokanović bio je prinuđen da „remontuje“ ekipu s obzirom na to da je Vujić okončao igračku karijeru, a da su, takođe bekovi, Laković i Stojanović promenili klub. Došli su Dušan Andrejević, Marko Ranković, Miroslav Andrić i Petar Čutura.

Mlađi brat reprezentativca Davora Čuture valjevski je zet, oženjen odbojkašicom Anom Vićentić, koja se vratila u ŽOK Valjevo, čiji je kapiten bila kada je klub pod imenom Srbijanka igrao u Prvoj ligi. U prošloj sezoni Čuture su igrale u hrvatskim klubovima, u okolini Osijeka.

ORK Metalac se 27/28. septembra predstavlja svojim navijačima utakmicom u kojoj je domaćin Mokroj Gori iz Zubinog Potoka sa Kosova. Valjevci u jesenjem delu dočekuju i Crvenku, Zlatar iz Nove Varoši, pančevački Dinamo i Crvenu zvezdu. Valjevci gostuju u Velikoj Plani, Padinskoj Skeli, Jagodini, Kruševcu i Požegi.

Ekipa je trenirala svakodnevno, a odigrala je i osam kontrolnih utakmica. Trener Jokanović je uveren da će poslovična borbenost, uz akcenat na dobroj igri u odbrani, što donosi mogućnost polukontri i kontri, dati očekivani rezultat sastava, koji i ove sezone predvodi kapiten, pivotmen Ivan Radojičić.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 20 sati 12 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 22 sati 49 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara