Igrač utakmice Petrović OFK Osečina (foto: Dragan Savić)
Igrač utakmice Petrović OFK Osečina (foto: Dragan Savić)
02.11.2014, 22:52

Želja četvrti, OFK Osečina treća

č: | fb:

Železničar je danas u Lajkovcu pobedio Karađorđa iz Topole sa 1:0 (1.0) i izbio na četvrto mesto tabele Srpske lige Zapad. Jedini gol postigao je Nedeljković u 19. minutu posle uigrane kombinacije. Centrirao je Paunović, Simić je glavom vratio loptu unazad, a Nedeljkovićev volej završio je u mreži gostiju.

Juče, Jedinstvo – Budućnost-Krušik 0:2, Loznica-Pobeda 2:0... Na tabeli vodi Loznica sa 28 bodova, ispred Budućnpst-Krušikla sa 21, Jedinstva i Železničara sa po 22 boda.

U 13. kolu, Valjevci dočekuju smederevsku Semendriju, Ubljani gostuju Pobedi u Beloševcu, kod Kragujevca, dok Lajkovčani igraju sa Zviždom u Kučevu.

U Zoni uspešna OFK Osečina

U današnjim utakmicama 12. kola Zonske lige Drina OFK Osečina je uknjižila bodove. Sloga iz Bajine Bašte savladana je sa 1:0 (1:0). Golom centarfora Petrovića u 25. minutu igre. Gostima je ovo prvi poraz u prvenstvu i do sada su bili jedina neporažena ekipa.

Lajkovački Zadrugar je poražen od Sloge u Sjenici sa 1:2 iako je Jerinić već u 1. minutu postigao gol. Brezovica je pobedila sa 4:1 Zlatar u Novoj Varoši. Juče, Ribnica-FAP 0:0, Radnički-Zlatibor 1:1.

Vodi FAP sa 25 bodova, ispred Zadrugara 22, OFK Osečine 21, Jedinstva (Vladimirci) i Rađevca po 18. Radnički ima 17, Brezovica 14, a Ribnica 13 bodova. U 13. kolu, komšijski derbiji su utakmice Zadrugar-Radnički i Brezovica-OFK Osečina, dok Ribnica gostuje Radničkom u Klupcima, kod Loznice.

  

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 7 sati 11 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 10 sati

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.