ŽOK Srbijanka (foto: Adam Radosavljević)
ŽOK Srbijanka (foto: Adam Radosavljević)
03.11.2014, 14:17

Uspešne dame

č: | fb:

Ženske odbojkaške ekipe Kolubarskog okruga u “nižim” ligama od Prve lige Srbije uglavnom su uspešne u svojim takmičenjima. U Drugoj ligi Centar, ljiški Spartak ima tri pobede, u tri kola, i osam osvojenih bodova. Devojke koje vodi Ljubodrag Lane Veličković, posle Šumadije u Aranđelovcu (3:2), pobedile su Smederevo (3:0), a juče i Mladi radnik u Požarevcu (3:0).

Ubljanke su do sada dobile Poštar u Beogradu (3:0) i Šumadiju u Aranđelovcu (3:2), dok su kod kuće poražene od Sterije iz Beograda sa 0:3. Imaju dve pobede i pet bodova.

U Kolubarsko-mačvanskoj regionalnoj ligi, ŽOK Srbijanka 014, posle Mionice, pobedila je i Jedinstvo u Vladimircima takođe sa 3:0 (25:11, 25:5, 25:9) za 42 minuta. Debitovale su kadetkinje Andrijana Petrić i Đurđa Josipović. Još su igrale:  Nedović, Novaković, Novokmet, Obradinović, Nenadović, Bojičić, Janković, Radojičić, Srećković, Stanojević.

Osečanke imaju pobedu (protiv Koceljeve) i poraz (od Jedinstva), dok su Mioničanke pretrpele dva poraza (od Srbijanke i Jedinstva).

U 3. kolu, na programu je derbi Srbijanka 014 – Jedinstvo (MZ). Valjevke su domaćini u subotu (15.00), u sali na Studentu.

 

 

 

 

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 3 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara