Stevan Ljubičić (foto: Đorđe Đoković)
Stevan Ljubičić (foto: Đorđe Đoković)
19.01.2015, 11:27

ŽOK Valjevo dočekuje vodeće Jedinstvo

č: | fb:

U nastavku takmičenja u Prvoj odbojkaškoj ligi Srbije ŽOK Valjevo dočekuje vodeće Jedinstvo. Ta utakmica se igra od 19.30 sati, u Hali sportova.

Užičanke su dobile sve utakmice u prvom delu ali bi taj niz mogao da bude prekinut u Valjevu, smatra novi trener valjevskih odbojkašica Stevan Ljubičić, koji je ranije, upravo u Jedinstvu, bio asistent Darka Zakoča, a potom i sam vodio ekipu, koja je poslednjih godina imala sjajnih rezultata.

Ljubičić se nada opstanku uprkos tome što raspored i nije naklonjen Valjevkama – sa favoritima igraju na svom terenu, a gostuju ekipama iz sredine i donjeg dela tabele. Hendikep je i malo vremena za uigravanje i promene, kao i za uklapanje novih igračica Kmezić i Stojković. Smatra da bi ukupno 30 bodova na kraju takmičenja bilo dovoljno za opstanak u Prvoj ligi.

„Stojković je došla iz Lajkovca, gde je igrala za Železničar u Superligi Srbije. Kmezić je bila bez kluba i treba joj vremena da se vrati u puni trening. Mladi korektor Mirjana Stajković takođe trenira posle ozbiljne povrede kolena, a na njoj je da najpre ’pobedi sebe’ kako bi prevazišla strah od nove povrede“, rekao je Ljubičić odgovarajući na pitanja Kolubarskih.rs.

Za njega, kao i za kapitena Anu Vićentić Čuturu, najvažnije je da su devojke zdrave i da se dobro radi. Zbog Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu ŽOK Valjevo trenirao je u sali Poljoprivredne škole.

Ana Čutura

Ana Čutura (Foto: Đorđe Đoković)

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 14 sati 7 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 16 sati 56 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.