Fudbal, ilustracija (foto: Đorđe Đoković)
Fudbal, ilustracija (foto: Đorđe Đoković)
01.10.2016, 18:40

Remi u derbiju

č: | fb:

Budućnost-Krušik i Radnički KG podelili su bodove u derbiju 8. kola Spske lige Zapad igrajući u Valjevu nerešeno 1:1 (0:1). Gol za goste postigao je Lukić u 29. minutu iz spornog penala, dok je u 80. minutu izjednačio Gentić.

 

Jedanaestercu za goste prethodilo je "muvanje" Kosića i Spalevića, što je Kragujevčanin iskoristio da padne u kaznenom prostoru, a sudija Vučićević iz Kraljeva pokazao je na "belu tačku". Za izjednačujući gol, posle kornera Radovića, zaslužan je i Popović, koji je glavom spustio loptu Gentiću.

Valjevci su imali dve izgledne prilike, oba puta šutirao je kapiten Rašević ali je golman Milentijević bio siguran. Imao je u drugom poluvremenu priliku i St. Ilić, koja je takođe otišla u nepovrat.

 

Gosti su se predstavili kao čvrsta i iskusna ekipa, koja zna šta hoće maksimalno koristeći prekide igre. Valjevci nisu bili agresivni, nisu uspevali da se nametnu u duel igri, pa je bod osvojen uz dosta muka "puna kapa". Radnički je kao jedina neporažena ekipa sačuvao vođstvo na tabeli.

 

Budućnost-Krušik: Bogosavljević – Kosić (Palović), Gentić, Stevanović, Radović – Soldatović, Janković, Rašević, Krstić (Isidorović), Ilić – Obadović (popović).

 

Lajkovčani su poraženi na gostovanju u Loznici  - 0:2, pa će Željni stručni štab imati muka da oporavi ekipu i uvede je u bolji takmičarski ritam.

U 9. kolu, Valjevci putuju u Šapine, dok Lajkovčani igraju sa Zlatiborom iz Čajetine.

 

 

Bajinobaštani bolji u Mionici

 

 

Od zonaša Kolubarskog okruga danas je igrala samo Ribnica, koja je u Mionici izgubila derbi sa Slogom (BB) – 0:2 (0:0). Dva gola primljena su 15-tak minuta pre kraja, prvi iz penala. Strelac je bio Simo Vujić, koji je igrao i za Ribnicu, kao i u nekim valjevskim ekipama.

 

Sutra je derbi u Lajkovcu, Zadrugar-Radnički. Ubljani dočekuju Sevojno, Divci gostuju u Krupnju, Ljižani u Provu, a Osečanci u Prijepolju.

 

 

Aktuelno

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 16 sati 58 minuta

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 1 komentar

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 16 sati 59 minuta

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 1 dan 11 sati

Ponovo dozvoljene posete u valjevskoj bolnici

U valjevskoj bolnici su ponovo dozvoljene posete pacijentima koji su na bolničkom lečenju, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Valjevo. Kako je saopšteno, u posetu može doći samo jedna osoba.  · 2 komentara