Metalac - LA Basket (foto: Đorđe Đoković)
Metalac - LA Basket (foto: Đorđe Đoković)
05.10.2016, 18:42

Korisna utakmica sa Lazarevčanima

č: | fb:

Metalac je večeras pobedio ekipu LA Basket iz Lazarevca sa 114:55 (32:17, 28:10, 26:14, 28:14) u jedinoj kontrolnoj utakmici pred subotnji start KLS, koju će igrati u nekompletnom sastavu. Najviše vremena na parketu provela je postava sa dva Đukanovića, Đukanom i Branom, Vasićem, Šarencem i Dujkovićem. To je okosnica ekipe, koja može da igra u 1. kolu KLS protiv beogradskog Dinamika, u subotu (16.00).

 

Metalac - LA Basket

Metalac - LA Basket (Foto: Đorđe Đoković)

Za 15. oktobar i utakmicu sa Konstantinom iz Niša u Valjevu, kako predviđaju propisi KSS, moći će da budu registrovana i licencirana još četiri igrača, a u subotu će sastav Valjevaca do minimum deset košarkaša, kako bi se izbegla kazna KLS, popuniti juniori.

 

Lazarevčani nisu dorastao protivnik ni po znanju, ni po godinama, ni po fizičkim mogućnostima, a  uz talentovane pojedince na spoljnim pozicijama borbu pod koševima sa Dujkovićem i Jankovićem vodio je Sava Kuburović, koji je posle mlađih selekcija Partizana izvesno vreme proveo i u juniorskom sastavu Metalca.

 

Time out Metalca

Time out Metalca (Foto: Đorđe Đoković)

Trener Mika Poček uvodio je u igru sve momke, svi su se upisali u listu strelaca.

 

Metalac: Vasić 11, Đ. Đukanović 21, Milutinović 1, Jovanović 4, Radivojević 6, Stanimirović 2, B. Đukanović 25, Jelić 5, Dujković 19, Hukić 4, Janković 7, Šarenac 14.

 

Ko će još biti registrovan znaće se tokom naredne sedmice, a utisak je da su sigurni Janković i Hukić, verovatno Radivojević i Jovanović, a ima nagoveštaja da bi se u Valjevu mogao pojaviti i Ostojić iz FMP-a.

 

Najzad, danas je zvanično potvrđeno pisanje Kolubrskih.rs da je Petar Rakićević potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. Još nema vesti gde su Kutlešić i Kočović, koji su takođe dve sezone igrali u Metalcu, a Kutlešić je bio kaspiten ekipe.

 

 

Aktuelno

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 14 sati 44 minuta

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 1 komentar

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 14 sati 45 minuta

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 1 dan 9 sati

Ponovo dozvoljene posete u valjevskoj bolnici

U valjevskoj bolnici su ponovo dozvoljene posete pacijentima koji su na bolničkom lečenju, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Valjevo. Kako je saopšteno, u posetu može doći samo jedna osoba.  · 2 komentara