Time out Metalca (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Time out Metalca (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
08.10.2016, 16:41

Dinamik bolji od Metalca

č: | fb:

Na startu KLS, prema očekivanjima, Metalac je poražen od Dinamika u Beogradu sa 83:104 (17:25, 21:25, 20:22, 25:32). Mladi sastav iskusnog trenera Mute Nikolića predvodili su Stevanović (17) i Gavrilović (27).

 

Kako se i pretpostavljalo Metalac je svih 40 minuta odigrao sa jednom postavom, dok trener Poček juniore nije uvodio u igru: Jelić, Šarenac 13, Đ. Đukanović 12, B. Đukanović 27, Vasić 13, Dujković 18, Pavlović, Milutinović, Bogdanović, Dimitrijević. Dodatni problemi javili su se kada su Dujković i Šarenac napravili po četiri lične greške.

 

U 2. kolu protiv niškog Konstantina, petak od 18.00 sati uz TV prenos na TV Arena, Metalac će u sastavu imati još četiri iskusna igrača, što će svakako poboljšati igru. Pominje se mogućnost da među njima bude i Marko Jošilo, koji je dve sezone za Valjevce igrao u ABA ligi, a sada je trenirao sa Borcem u Čačku.

 

Osnovni cilj ekipe je opstanak u KLS, što bi bio podvig.

 

Rukovodstvo KLS nije dozvolilo TV prenos VTV-u zbog ugovora sa TV Arena, što je gotovo apsurdno jer će ta TV kuća u svakom kolu prenositi po jednu utakmicu KLS jer su im, s razlogom, prioritet utakmice ABA lige, koje su sve na programu. Tako će biti i ubuduće, pa valjevskim ljubiteljima košarke internet i sajt ostaju jedini način za praćenje utakmica Metalca.

 

 

 

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 2 sati 1 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 4 sati 38 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 1 komentar