Budućnost Krušik - FAP (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Budućnost Krušik - FAP (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
05.11.2016, 16:17

Rašević za tri boda

č: | fb:

U 13. kolu Srpske lige Zapad valjevski fudbaleri osvojili su tri boda na gostovanju u Požegi. Strelac je bio Rašević u 32. minutu – Ilić je dobacio loptu sa leve strane, a Rašević je uklizao na nju i sproveo je u mrežu. Pobeda Budućnost-Krušika je zaslužena, a delimično je i plod više sreće koju su gosti imali.

U utakmici, koja je na momente varničila, pa je viđeno nekoliko žutih i dva crvena kartona, bilo je još prilika na obe strane. Golmani Rumenić i Vojisavljević su bili na visini zadatka, a u samom finišu mrežu Budućnost-Krušika sačuvao je Radović, koji je glavom izbio loptu sa same gol linije!

Prilike za Valjevce imali su Ilić i Popović (dve u drugom poluvremenu), odnosno Grujičić za Požežane. Domaći su pri kraju utakmice tražili jedanaesterac smatrajući da je neko od Valjevaca igrao rukom u svom kaznenom prostoru, što glavni arbitar nije uvažio.

Crvene kartone dobili su Ćirović kod domaćina zbog, po proceni sudije Despotovića iz Lipničkog Šora, simuliranja prekršaja za penal, odnosno Kosić, koji je zamenio Radovića, jer bespotrebno, čak glupavo, odgurno jednog igrača Sloge, pa je i on morao u svlačionicu.

Sloga je dobra srpskoligaška ekipa, koju predvode golman Rumenić, štoper Filipović i napadač Plazinić. Budućnost-Krušik igra na rezultat, sada se više trči i borbenije igra, a do kraja ovog dela prvenstva ostale su utakmice sa kragujevačkom Šumadijom u Valjevu i Jošanicom u Novom Pazaru.

Budućnost-Krušik: Vojisavljević – Soldatović, Gentić, Stevanović, Radović (Kosić) – Pavlović, Janković, Rašević, Ristić, Ilić (Prijović) – Obadović (Popović).

Železničar sutra (13.30) u Lajkovcu dočekuje lidera Radnički iz Kragujevca, a ambicije domaćih zavisiće i od toga da li će biti u kompletnom sastavu. U pretposlednjem kolu jesenjeg dela, idućeg vikenda, Želja gostuje u Šapinama, kod Požarevca.

U poslednjem kolu jesenjeg prvenstva Omladinske lige Srbije podmladak Radničkog sutra (13.30) na Petom puku dočekuje vršnjake iz beogradskog Voždovca.

Tri pobede kolubarskih "zonaša"

U 13. kolu Zonske lige Drina, u današnje tri utakmice, ekipe iz Kolubarskog okruga osvojile su po tri boda. Radnički je na Petom puku bio bolji od "fenjeraša" Jedinstva iz Vladimiraca i dobio sa 4:0 (2:0) golovima Petraševića 2, Ćebića i Đukića.

Ribnica je kao domaćin slavila protiv Rađevca iz Krupnja sa 2:1 (1:0). Golove za Mioničane postigli su Kovačević i Stefan Tomić. Spartak je na Ćućinu sa 1:0 (0:0) pobedio Slogu iz Sjenice, a strelac gola vrednog tri boda bio je Nerić.

Sutra (13.30) igra se derbi na Ubu: Jedinstvo-Provo, koji će suditi internacionalac Vlado Glođović iz Vrbasa. OFK Divci dočekuju OFK Osečinu, a lajkovački Zadrugar gostuje Drini u Ljuboviji.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 3 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara