Budućnost Krušik (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Budućnost Krušik (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
12.11.2016, 16:02

Golovi tek u drugom poluvremenu

č: | fb:

U pretposlednjem kolu jesenjeg dela Srpske lige Zapad valjevski fudbaleri pobedili su danas "fenjeraša" Šumadiju iz Kragujevca sa 4:0 (0:0). Bila je to, kako se obično kaže, utakmica sa dva različita povremena. U prvom, tek dve neiskorišćene prilike Raševića u obostrano slaboj, sporoj i rastrzanoj igri, Najviše se trudio Popović, ovoga puta je igrao po desnom boku, a u strelce se upisao tek u drugih 45 minuta.

 

Najpre je štoper Stevanović, već posle tri minuta drugog poluvremena, iskorisitio odličnu dubinsku loptu i glavom savladao Nastića. Potom je Rašević promašio penal, golman je odbranio, ali se donekle iskupio lepim pogotkom sa ivice kaznenog prostora.

 Budućnosr Krušik - Šumadija

Budućnosr Krušik - Šumadija (Foto: Đorđe Đoković)

 

Još dva gola Budućnost-Krušik postigla je udarcima glavom Popovića i Obadovića, u samom finišu susreta, a korner sa desne strane oba puta izveo je bek Radović. Golman gostiju, kapiten tima Nastić, je u tim sistuacijama kretao na loptu ali nije stizao do nje. Trener valjevskog srpskoligaša Dejan Nikolić dugo nije menjao ništa u svom izboru i postavci igre, a poslednjim minutima, uz Ćirovića i Prijovića, debitovao je Jovica Krstić (1999).

 

Budućnost-Krušik: Vojisavljević – Soldatović, Gentić, Stevanović, radović – Pavlović, Ristić, Rašević (Ćirović), Popović (Prijović), Ilić – Obadović (J. Krstić). Janković nije igrao zbog žutih kartona, dok je Kosić posle isključenja u Požegi kažnjen sa tri utakmice neigranja.

 

Železničar je, posle 2:4 u prošlom kolu protiv lidera Radničkog KG u Lajkovcu, danas poražen minimalnim rezultatom 0:1 (0:0) u Šapinama kod Požarevca. Lajkovčani su nastupili bez 11 igrača, sa šest omladinaca, a gol su primili u 93. minutu. Pre toga nisu iskoristili dve povoljne prilike.

 

Treći gol fudbalera Budućnosr Krušik

Treći gol fudbalera Budućnosr Krušik (Foto: Đorđe Đoković)

Na tabeli vodi Radnički ispred Budućnost-Krušika i Šapina, dok je Železničar na samom začelju. U poslednjem, 15. kolu jeseni, idućeg vikenda Valjevci gostuju Jošanici u Kragujevcu, dok Lajkovčani dočekuju Smederevo.

 

Jesen u Omladinskoj ligi Srbije podmladak Radničkog sa Petog puka završio je sa šest osvojenih bodova posle 0:0 na svom terenu na utakmici sa beogradskim Voždovcem. Najzaslužniji za uspeh bio je mladi golman Gavrilović.

 

Kanonada Ubljana u Vladimircima

 

Od klubova Kolubarskog okruga u Zonskoj ligi Drina danas su igrali samo Ubljani, koji su do nogu potukli imenjaka Jedinstvo sa 6:0 (2:0)! Golove su postigli Z. Radojičić 3, Milanović 2 i jedan Radovanović. Ubljani su, međutim, u prošlom kolu, pod Šepkovcem, poraženi 0:2 u derbiju jeseni od Prova. Bila je to utakmica, kažu, u kojoj je bilo teže promašiti brojne prilike koje je Jedinstvo imalo nego postići bar jedan gol!

 

U 14. kolu, sutra (13.00) Zadrugar u Lajkovcu dočekuje Rađevac iz Krupnja, dok je OFK Osečina domaćin Slogi (BB). Ribnica iz Mionice gostuje u Provu, valjevski Radnički u Klupcima, OFK Divci u Sjenici, a ljiški Spartak u Ljuboviji.

 

 

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 22 sati 1 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 7 komentara

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 19 sati 11 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara