Gol fudbalera Budućnosr Krušik (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Gol fudbalera Budućnosr Krušik (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
19.11.2016, 15:53

Valjevci bolji u Novom Pazaru

č: | fb:

U poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva Srpske lige Zapad, FK Budućnost-Krušik je osvojila sva tri boda protiv Jošanice u Novom Pazaru golom Ristića postignutom u 17. minutu igre. Popović je probio po desnoj strani, Rašević je šutirao a Jasmin Koč odbranio, ali je Ristić odbojenu loptu smestio u levi, bliži ugao gola domaćih.

 

U borbenoj igri na Gradskom stdionu u Novom Pazaru, gde se igraju i utakmice Superlige Srbije, Valjevci su zaslužili tri boda makar i zbog toga što su postigli jedan gol. Jošanica, koja je do ovog kola imala po tri pobede i poraza te osam remija, bila je naoko nadmoćnija ali se Vojisavljević gotovo ni jednom nije našao u bezizlaznoj situaciji.

 

Trener valjevskih fudbalera Dejan Nikolić je postavio prepoznatljivu igru na rezultat u kojoj su odbrambene zadatke, kod prekida, imali i visoki napadači Popović i Obadović. Izostao je St. Ilić zbog boleti, a u tim se vratio iskusni vezista Janković, koji je prethodno pauzirao zbog žutih kartona.

 

Nikolić je tako, po povratku u Valjevo, na četiri utakmice osvojio svih 12 bodova, pa će klupski čelnici morati da se potrude ukoliko žele da ga zadrže na klupi. Tim pre što je lider Radnički KG danas u Priboju igrao sa FAP-om 1:1 (0:1) i na zimsku pauzu odlazi sa dva više.

 

Budućnost-Krušik: Vojisavljević – Soldatović, Gentić, Stevanović, Radović – Pavlović, Janković, Rašević, Popović, Risitć – Obadović (Prijović).

 

Železničar sutra (13.00) u Lajkovcu igra protiv Smedereva u nameri da pobedom osvoji 15 bodova kako bi pojačan na proleće mogao da se upusti u borbu za opstanak.

 

U Omladinskoj ligi Srbije igraju se i dva kola prolećnog dela. Podmladak Radničkog sa Petog puka poražen je od beogradskog Rada (0:1), a sutra gostuje Mačvi u Šapcu.

 

Štrajk u Ribnici

 

Poslednje kolo u Zonskoj ligi Drina će, bar što se klubova Kolubarskog okruga tiče, obeležiti neočekivani poraz Ribnice u Mionici od "fenjeraša" iz Vladimiraca. Jedinstvo, koje je imalo samo sedam bodova, pobedilo je sa 2:0, a prema saznanjima Kolubarskih.rs po sveu sudeći je u pitanju štrajk igrača Ribnice, koji nisu primili plate, pa "nisu hteli da igraju"!

 

Radnički je na Petom puku bio bolji od Polimlja iz Pripolja i pobedio sa 2:0 golovima Đurića i Ćebića. U komšijskom derbiju, igranom u Ljigu, Spartak i lajkovački Zadrugar podelili su bodove 1:1, a OFK Osečina je donela bod iz Sevojna, gde je sa istoimenom domaćom ekipom igrala 1:1.

 

Sutra (13.00), OFK Divci dočekuju neugodnu Drinu iz Ljubovije, dok je Jedinstvo na Ubu domaćin Radničkom iz Klubaca, kod Loznice. Jesenji prvak Provo, trenutno sa sedam bodova prednosti, gostuje Rađevcu u Krupnju, koji je u pretposlednjem kolu pobedio Zadrugar u Lajkovcu sa 5.3.

 

 

Aktuelno

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 15 sati 43 minuta

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 1 komentar

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 15 sati 43 minuta

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 1 dan 10 sati

Ponovo dozvoljene posete u valjevskoj bolnici

U valjevskoj bolnici su ponovo dozvoljene posete pacijentima koji su na bolničkom lečenju, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Valjevo. Kako je saopšteno, u posetu može doći samo jedna osoba.  · 2 komentara