Valis 93 (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Valis 93 (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
24.11.2016, 14:30

Pobeda Valjevaca na "peterce"

č: | fb:

VK Valjevo plasirao se u četvrtfinale Kupa Srbije u vaterpolu posle pobede protiv Nišlija na svom bazemu u Petnici. Odlučivali su "peterci" za ukupnih15:14 posle 12:12 (2:1, 3:5, 4:1, 3:5) u regularnom delu.

 

Golove za Valjevce u zanimljivoj i rezultatski krajnje neizvesnoj utakmici postigli su Filipović 4, Rackov 3, Pelemiš i Gavrilović po 2, Marković 1, dok je najefikasniji kod Nišlija bio Petrović sa 4 pogotka.

 

Nais iz Niša je klub sa dužom tradicijom u srpskom vaterpolu, a temelje modernog vaterpola u Nišu je udarbio bivši selektor reprezentacije, sada pokojni Nenad Manojlović. Ekipu sada kao trener vodi bivši igrač i trener Kikinđanin, koji se na klupu vratio pred početak prvenstva u Prvoj ligi Srbije.

 

Mogući protivnici VK Valjevo u četvrtfinalu su Partizan, Crvena zvezda, Vojvodina i Šabac.

 

U 3. kolu Prve vaterpolo lige Srbije, za vikend, Valjevci gostuju ekipi Beograda, koja takođe ima skor 1-1, a lider na tabeli je beogradska Banjica sa svih šest osvojenih bodova.

 

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 12 sati 11 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 15 sati

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.