Odbojka (foto: Đorđe Đoković)
Odbojka (foto: Đorđe Đoković)
06.12.2016, 13:13

Ubljankama derbi sa Valjevkama

č: | fb:

Takmičenje u Prvoj B ligi za odbojkašice sve je zanimljivije zahvaljujući ekipama Koluabsrkog okruga. U derbiju 8. kola, Ub je pobedio Valjevo sa 3:2 iako su Valjevke vodile sa 2:0 i, kako je javio beogradski Sportski žurnal, "demonstrirale modernu odbojku". To, ipak, nije bilo dobvoljno za više od jednog boda jer je domaća ekipa predvođena Vulovićevom uspela da preokrene rezultat i osvojio dva boda.

 

ŽOK Spartak je dobio derbi sa Valjevom i Ubom, a potom je neočekivano u Ljigu poražen od Ivanjice ali se iskupio pobedom u Tutinu protiv istoimene domaće ekipe.

 

U Srpskoj ligi, muška ekipa VA 014 pobedila je i Jagodinu sa 3:0, pa se nalazi u grupi timova pri vrhu tabele.

 

U Superligi Srbije lajkovačke odbojkašice su, pod vođstvom novog trenera Svetlane Ilić, pobedile, posle Dinama u Pančevu i Jedinstvo u Užicu, takođe sa 3:0, pa su se posle tri uzastopna uspeha približile vodećim ekipama. Za Železničar i ove sezone igra Tamara Rakić iz Valjeva.

 

Podmlađena ekipa Spartaka je, posle odlične igre u Novom Pazaru i poraza od 2:3 uprkos vođstva od 2:0, neočekivano porađena na svom parketu od Ribnice iz Kraljeva, kluba na koji su se Ljižani u mnogo čemu ugledali tokom svoje 60:to godišnje tradicije.

 

U Drugoj srpskoj ligi Centar nastupaju Srbijanka 014 iz Valjeva i mionička Ribnica.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 13 sati 44 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 16 sati 33 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.