Registracija Prijava preko FB
Budućnost Krušik - FAP (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Budućnost Krušik - FAP (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
31.12.2016, 08:55

Otišli Obadović i Mladenović

č: | fb:

Iz FK Budućnost-Krušik još nema imena igrača koji će pojačati ekipu za nastavak takmičenja u Srpskoj ligi Zapad, kao ni onih koji će se eventualno naći na transfer listi. Predsednik Milan Milinović i trener Dejan Nikolić kažu za Kolubarske.rs kako će tek po praznicima znati o kojim fudbelrima je reč.

 

Za sada je izvesno da je špic Filip Obadović otišao u superligaša Javor iz Ivanjice, koji je na toj poziciji begenisao i mladog Dišića iz Mihajlovca. Obadović je kao bonus igrač bio starter, a postigao je i nekoliko golova. U Javoru su išli logikom da ga uzmu sada kako ga u letnjem prelaznom roku ne bio uzeo neko drugi. Postoji, doduše, i opcija da Obadović bude pozajmljen valjevskom srpskoligašu posle zimskih priprema Ivanjičana ali na tu opciju ne pristaje trener Nikolić, koji želi da na okupu ima se igrače pre početka priprema krajem januara 2017. godine.

 

Štoper Mladenović će karijeru najverovatnije nastaviti u Smederevu ili Mihajlovcu s obzirom na to da je u Budućnost-Krušiku tek četvrta opcija posle Gentića, Stevanovića i Prijovića. Valjevcima je potreban igrač u tzv. Zadnjoj liniji odbrane, pa se razgovaralo sa Tintorom, koji je već igrao ovde ali je to teško izvodljiv transfer jer ima ugovor sa superligašem iz Novog Pazara, koji Tintoru duguje novac po ugovoru.

 

Dejan Nikolić

Dejan Nikolić (Foto: Đorđe Đoković)

Nikoliću je izgleda zanimljiv Spasenović iz Požege, koji je u prošloj sezoni igrao u Lajkovcu, a u jesenjem delu Srpske lige je Železničaru dao dva gola u gostima za konačnih 2:2. Moglo bi se desiti da se u matični klub vrati Đermanović iz šabačke Mačve, koja je jesenji prvak Prve lige Srbije.

 

Traga se i za iskusnim veznim igračem, a nije isključena ni mogućnost da se u klub vrati Čočović iz OFK Beograda, dok Milinkoviću tek predstoji oporavak posle operacije prednjih ukrštenih ligamenata kolena, koju je u Novom Sadu obavio dr Milankov.

 

Na transfer listi mogao bi se naći Vlada Krstić, dok će Isidorović imati priliku da se kroz pripreme nametne treneru Nikoliću. Nejasno je da li bi se, takođe iz OFK Beograda, u klub vratio Filip Rajevac, špic igrač, dok je Alempijević iz Lučana, koji je već igrao u Valjevu, odlučio da se iz Ljubovije, uz obeštećenje, preseli na Ub, u Jedinstvo.

 

Trener Dejan Nikolić je zainteresovan da se Budućnost-Krušik pojača proverenim igračima u svim linijama (golman, štoper, vezista i napadač) kako bi se sa Radničkim KG i Šapinama ekipa upustila u borbu za prvo mesto i plasman u Prvu ligu Srbije. Kragujevčani su se rastali sa trenerom Radakovićem, pa su angažovali Vladu Čapljića, što je, po našem sudu, adut Valjevaca s obzirom na to da Čapljić, bez obzira na igrački pedigre iz sarajevskog Želje i Partizana, ne poznaju sadašnje prilike u Srpskoj ligi Zapad. Uz to, Kragujevčani imaju ozbiljnih, hroničnih finansijskih problema.

 

Janković reprezentativac KLS

 

Centar KK Metalac, Miloš Janković igrao je u Trebinju za selekciju KLS, koja je u tradicionalnoj utakmici bila bolja od ekipe Republičke lige BiH. Postigao je 11 poena, a selektor ekipe KLS bio je Vlada Đokić, trener Vršca.

 

Marku Dujkoviću nije data saglasnost za odlazak u Gruziju zbog malog broja igrača kojima Metalac raspolaže te nemogućnosti angažovanja pojačanja zbog odredbi Registracionog pravilnika KSS. Na treninzima Metalca, koji je dobio i kondicionog trenera, viđen je nekadašnji prvotimac Bojan Tadić, internacionac u Francuskoj, koji je, kažu, bio nerešiva enigma u igri na dva koša za centre Metalca.

 

Valjevcima su izmakle pripreme na Jahorini (BiH), pa su do 29. januara svakodnevno trenirali u Hali sportova.

  

Pioniri OK VA 014 drugi u Novom Sadu

 

Na tradicionalno festivalu odbojke u Novom Sadu pioniri VA 014 osvojili su drugo mesto što je zavidan rezultat i potvrda dobro rada sa mladima bez obzira na to što su kadeti bili slabiji u svojoj uzrasnoj kategoriji. 

 

Primač servisa Milosavljević, Lučanac, koji je igrao i u Valjevu, vratio se u ljiški Spartak, koji sada ima podmlađenu ekipu. Njihov najtalentovaniji mladi igrač Đorđević, dvometraš na poziciji tehničara, zbog mladosti nije izabran u juniorsku selekciju Srbije. On je pionir, pa za njega ima vremena da se kali kroz utakmice sa svojim vršnjacima i kadetima.

 

Odbojka je, uz Ljig, Lajkovac i Ub, zaživela i u Valjevu, a uz muške selekcije VA 014 dosta talentovane dece okupljaju i ženske ekipe – Valjevo i Srbijanka 014, koje su bolje od Lajkovčanki, Ljižanki i Ubljanki, gde je prioritet takmičarski uspeh seniorki.

 

 

 

Morate biti registrovani da biste imali mogućnost komentarisanja tesktova i slanja direktnih poruka uredništvu. Molimo prijavite se ili kreirajte besplatan nalog.

Aktuelno

Karađorđeva ulica rekonstruisana 2016. (foto: Đorđe Đokivić)
Rekonstruisana prošle godine Pre 10 sati 31 minuta

Zašto krpimo novu Karađorđevu?

Rekonstruisana Karađorđeva ulica već je u rupama i zakrpama, a u sređivanje glavne ulice od Uzun Mirkove do Jadra uloženo je preko 180 miliona dinara. Karađorđeva je u zakrpama zbog kvarova na...

Plakati (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Shit happens Pre 13 sati 33 minuta

130.001 RADNO MESTO

Jedan od predsedničkih kandidata hvali se kako su "oni" u prošloj godini otvorili 130.000 radnih mesta. Pošto sam čoveka upoznao onih divnih devesetih, kada je bio ministar za kažnjavanje...  · 1 komentar

Autobusi (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Daleko je Mionica, a tek Valjevo! Pre 16 sati 30 minuta

Autobusa za mitinge ima, prevoza za građane nema!

Pravda je sve dalje od Ljižana i bukvalno, na 18 kilometara, u Mionici radi pet ljiških sudija, zajedno sa zapisničarima, upisničarima i ostalim zaposlenima. Imali su lepu zgradu, dobro grejanje,...  · 1 komentar

Pobednička ekipa ubske Tehničke škole (foto: PANI)
Ubske srednjoškolke Pre 1 dan 7 sati

Nagrađene na konkursu "Evropski dnevnik"

Na konkursu EU info centra za najbolje kreativne i inovativne radove učenika srednjih škola na temu "Evropski dnevnik", ekipa Tehničke škole "Ub" osvojila je petodnevno studijsko putovanje u zemlje...