Pionirke ŽOK Srbijanka 014 (foto: Milovan Rakić)
Pionirke ŽOK Srbijanka 014 (foto: Milovan Rakić)
31.12.2016, 08:55

Pionirke ŽOK Srbijanka 014 osvojile prvo mesto

č: | fb:

Pionirke ŽOK Srbijanka 014 su osvojile prvo mesto na tradicionalnom pionirskom Novogodišnjem festivalu odbojke u Novom Sadu koje je održano po sedmi put. 

 

Posle tri dana takmičenja, odigranih devet utakmica i sa skorom od sedam pobeda i dva poraza devojčice Srbijanke014 su se popele na najviši stepenik postolja od 19 ekipa koliko je ukupno učestvovalo na tunriru. 

 

Poslednjeg dana takmičenja u polufinalu i finalu Valjevke su bile više nego superiorne, nisu dopustile protivnicama da priđu ni blizu, maksimalnim rezultatima 2:0 pobedile su ekipe ŽOK Spartaka iz Subotice, a onda u finalu ekipu OK Sterije(Beograd). 

 

Nagrada za najboljeg igrača turnira takođe je otišla za Valjevo, a dobila je mlada i perspektivna Ivana Jerinić koja je na pravi način kroz ceo turnir vodila svoju ekipu ka zacrtanom cilju. 

 

Za Srbijanku 014 na ovom turniru su nastupale: Milica Živković, Maša Đedović, Kristina Milutinović, Anđela Matković, Dunja Đurdjević, Jana Stevanović, Marija Jović, Kaća Babović, Ivana Jerinić, Anđela Lakićević, Jelena Novokmet, Marija Doksas, Kristina Simović, trener Radovan Stojanović.

 

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 5 sati 44 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 7 komentara

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 2 sati 54 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 4 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru Pre 1 dan 5 sati

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara