Odbojka (foto: Đorđe Đoković)
Odbojka (foto: Đorđe Đoković)
09.01.2017, 10:37

Kovačević nasledio Veličkovića

č: | fb:

Odbojkaše Spartaka će u nastavku Superlige Srbije voditi Nenad Kepa Kovačević, koji je na kormilu nasledio Bogdana Veličkovića. Veličković je za Kolubarske.rs potvrdio da je preuzeo Fužinar iz Ravne na Koroškem, a u Sloveniju je poveo i korektora Radosava Dojčilovića, ljiškog zeta, koji je posle nekoliko sezona u Spartaku sada igrao za Mladi radnik iz Požarevca. Veličković nam je poslao kratku sms poruku "dosta je bilo ovde".

 

Nekadašnji igrač Spartaka, sin Ljkubodaraga Laneta Veličkovića, Negotinca koji je zbog odbojke došao u Ljig i tu osto, ostavio je dubok trag u svom klubu. Posebno uspešna bila je prošla sezona u kojoj su puno uspeha na domaćem i međunarodnom planu imali ne samo seniori već i mlađe selekcije, od pionira do juniora.

 

Ekipa je sada podmlađena, oslonac je na ljišku decu, čiji je predvodnik tehničar Đorđević (200 cm), koji igra za sve selekcije, od pionira do seniora!

 

Na ljudima koji vode Spartak je da kompletiraju stručni štab s obzirom na to da Kovačević ne može da sam vodi sve selekcije. Sistem rada je postavljen pre nekoliko godina, dao je dobre rezultate, sada treba nastaviti na isiti način. Među poznavaocima prilika u ljiškoj odbojci ima onih koji s pravom smatraju kako je nekadašnji igrač Boban Ivović "trenerčina ali nije lak za saradnju". Ivović je stric reprezentativca Marka Ivovića, difovac je, vodio je Lazarevac, Kolubaru, TENT, Spartak, a svi su ostajali dužni novac za pošten rad. Inače, Boban je čovek koji ne pristaje na kompromise, pa je moguće i zbog toga "preskočen u ovom vučenju".

 

U 10 kola Superlige Srbije ljiški odbojkaši su imali tri pobede i sedam poraza, na startu nastavka sezone dočekuju Crvenu zvezdu, a pobede su im neophodne kako ne bi došli u situaciju da se bore za opstanak.

 

 

 

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 7 sati 28 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 10 sati 17 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.