Budućnost Krušik (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Budućnost Krušik (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
11.02.2017, 16:59

Pobednik Budućnost-Krušik

č: | fb:

U SC Matić kod Ubske fazanerije danas je završen fudbalski turnir uz učešće srpskoligaša i zonaša iz Kolubarskog okruga, kao i Radničkog iz Obrenovca, člana Srpske lige Beograd. U finalu, Budućnost-Krušik bila je bolja od Obrenovčana sa 3:0 golovima Popovića, Ilića i Raševića.

 

Treće je Jedinstvo posle pobede od 1:0 protiv lajkovčakog Železničara, a gol za Ubljane postigao je Stamenković. Peto mesto osvojio je Zadrugar posle boljeg izvođenja jedanaesteraca i 6:4 protiv valjevskog Radničkog. U regularnom delu bilo je 1:1 – strelci Simeunović za Lajkovčane, a Petrašević za Vljevce.

 

Prethodno šest ekipa igralo je u dve grupe po tri, postignuti su očekivani rezultati. Budućnost-Krušik je pobedila je Jedinstvo sa 1:0 majstorskim golom Stefana Ilića, a potom i Zadrugar sa 2:1 pogocima Popovića i Raševića. "Zonaši" Jedinstvo, Zadrugar i Radnički bili su posve ravnopravni srpskoligašima.

 

Kako je ovo početni deo priprema svi treneri su igrali sa gotovo kompletnim kadrom kojim raspolažu, pa su menjali i po 20-tak igrača. Na gol Budućnost-Krušika ponovo je stao Ranković, povratnik iz mioničke Ribnice, koji je bio standardan kod Slaviše Božičića. Branili su i iskusni Vojisavljević i mladi Bogosavljević, dok je Ivanović otišao u Divce, koji igraju u Zonskoj ligi Drina, kako bi više branio.

 

U ostalim linijama tima trener Dejan Nikolić držao se već uigranih tandema s tim što se na desnom beku pojavljivao i Đorđević, takođe povratnik iz Ribnice. U špicu, najčešće su počinjali Popović i Sofronić, povratnik iz lajkovačkog Želje, a priliku da igra dobijalo je i po nekoliko omladinaca, koji se bore za mesta „bonus“ igrača (do 20 godina starosti).

 

Prelazni rok još nije gotov tako da je nepoznanica da li će srpskoligaši i zonaši Kolubarskog okruga uspeti da dovedu dodatna pojačanja.

 

 

Aktuelno

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 20 sati 23 minuta

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 1 komentar

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 20 sati 24 minuta

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje 17.04.2024

Ponovo dozvoljene posete u valjevskoj bolnici

U valjevskoj bolnici su ponovo dozvoljene posete pacijentima koji su na bolničkom lečenju, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Valjevo. Kako je saopšteno, u posetu može doći samo jedna osoba.  · 2 komentara