OK VA 014  (foto: Đorđe Đoković)
OK VA 014 (foto: Đorđe Đoković)
18.02.2017, 19:59

Čudan derbi na Studentu

č: | fb:

Srpskoligaški derbi VA 014 – Kosovska Mitrovica 2:3 (32:30, 20:25, 25:20, 18:25, 9:15) opravdao je očekivanja, a ostaće zapamćen i po detalju, koji je odlučio meč. Sudija Jokanović iz Kraljeva je, naime, pri rezultatu 8:4 za Valjevce, uočio da postava domaćih ne odgovara onoj koju je trener Mirko Ristović prijavio na početku tok seta, pa se igralo iznova od 5:0 za goste!

 

Valjevski odbojkaši i dalje kubure sa povredama, tako da se u četvrtom setu večerašnje utakmice povredio Đokić ali je, ipak, ostao u igri do kraja meča. Odbojkaši iz Kosovske Mitrovice su se pobedom od 3:2 revanširali domaćinu za poraz u prvom delu prvenstva na svom terenu.

 

U Hali sportova, ŽOK Valjevo je večeras pobedio Vrbas sa 3:0 (25::20, 25:18, 25:17) u važnoj utakmici B lige Srbije i sa Ubljankama i Ljižankama ostao u trci za prva dva mesta, koja vode u viši rang. Ne bude li iznenađenja i neočekivanih rezultata odlučujući će biti derbi ŽOK Valjevo – ŽOK Ub, takođe u Hali sportova, mada predstoji i utakmica Ubljanki i Ljižanki.

 

U Superligi Srbije, odbojkašice lajkovačkog Železničara jure plasman u plej of, a odbojkaši ljiškog Spartaka opstanak kroz plej-aut. Na tom putu Ljižanima puno znači pobeda od 3:1 u Zrenjaninu, u susretu sa direktnim takmacem sa začelja tabele. 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 13 sati 20 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 16 sati 9 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.