Budućnost Krušik - Dinamo Pančevo (foto: Đorđe Đoković)
Budućnost Krušik - Dinamo Pančevo (foto: Đorđe Đoković)
04.03.2017, 17:33

Uspela "generalka" Valjevaca

č: | fb:

U poslednjoj kontrolnoj utakmici pred nastavak takmičenja u Srpskoj ligi Zapad valjevski fudbaleri pobedili su danas na Pećini tim Dinama iz Pančeva sa 4:1 (1:1). Pančevci su poveli golom Nikolića u 12 minutu, izjednačio je Ilić u 21. minutu.

 

U nastavku, strelci za Budućnost-Krušik bili su Ristić u 52, Prijović u 69. (glavom posle kornera) i kapiten Rašević u 86. minutu igre. Nisu igrali Gentić, koji zbog kartona ne može nastupiti u Topoli, odnosno povređeni Sofronić.

 

Budućnost Krušik - Dinamo Pančevo

Budućnost Krušik - Dinamo Pančevo (Foto: Đorđe Đoković)

Gosti su najbolja ekipa u Vojvođanskoj ligi Istok, a danas su se predstavili u lepom izdanju. U prvih 45 minuta bili su za nijansu sigurniji uprkos činjenici da su Valjevci, pre svih Popović, propustili da realizuju neke od stvorenih prilika za gol.

 

Trener Dejan Nikolić je u drugom poluvremenu u igru uveo još Raševića, Kneževića, koji je igrao 20 minuta na mestu zadnjeg veznog igrača (zbog nedovoljne pripremljenosti), Đorđevića, Spasenovića, Dragojlovića, Ćirovića i Krstića.

 

Nikolić je posle utakmice imao zamerki zbog nesigurnosti u igri štoperske linije, koja je uzrokovala probleme u igri tima, uz napomenu da u danima do subote i utakmice sa Karađorđem u Topoli ima dovoljno vremena da se igrači osveže i koriguju uočene slabosti. Od planiranih utakmica nije realizovana samo ona sa Sopotom zbog lošeg vremena i terena natopljenog vodom.

 

Šansa za Budućnost Krušik

Šansa za Budućnost Krušik (Foto: Đorđe Đoković)

Budućnost-Krušik: Bogosavljević – Soldatović, Prijović, Stevanović, Radović – Pavlović, Janković, Kosić, Ristić, Ilić – Popović.

 

Posle jesenjeg dela Srpske lige Zapad valjevski fudbaleri su dugi na tabeli sa dva boda manje od Radničkog iz Kragujevca, a u trci za najviši plasman su i Šapine iz istoimenog sela kod Požarevca.

 

 

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 50 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 3 sati 27 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 1 komentar