Polaganje Brane Đukanovića (foto: Đorđe Đoković)
Polaganje Brane Đukanovića (foto: Đorđe Đoković)
11.03.2017, 20:30

Metalac pobedio Slogu

č: | fb:

U 20. kolu KLS, igranom večeras u Hali sportova, Metalac je pobedio Slogu sa 95:83 (22:26, 22;15, 26:18, 25:24), što mu je deseta pobeda u sezoni. Iako su gosti dobili prvu četvrtinu i na kraju izborili povoljan rezultat nisu oduševili. Štaviše, po našem sudu, predstavili su se kao ekipa skromnih mogućnosti.

Polaganje Jošila

Polaganje Jošila (Foto: Đorđe Đoković)

 

Utakmica je rezultatski prelomljena kada je Metalac popravio igru u odbrani, pa je uz uobičajeni učinak u napadu sve došlo na svoje mesto. Ponovo je dominirao centar Dujković (226 cm) za koga Kraljevčani nisu imali leka ni u odbrani, ni u napadu. Pravovremeno je "hranjen" loptama, posebno ga je koristi Vasić, što mu je omogućavalo "kuicanja" i poneko alejup. Valjevski centar je na kraju imao index korisnosti 34, od čega je u prvom poluvremenu stigao do 25.

Zakucavanje Dujkovića

Zakucavanje Dujkovića (Foto: Đorđe Đoković)

 

Polaganje Vasića

Polaganje Vasića (Foto: Đorđe Đoković)

Vasić, Brano Đukanović i Jošilo su bili na uobičajenom novio, Ostojić razigraniji no obično, dok su Đukana Đukanovića "presekle" tri lične zbog čega je dosta sedeo na klupi.

 

Đukan Đukanović u prodoru

Đukan Đukanović u prodoru (Foto: Đorđe Đoković)

U Slogi najefikasniji je bio Simović 21, te Vorkapić i Jpovanović po 14, odnosno Simeunović i Bojanić po 10 koševa.

 

Metalac: Radivojević 2, Jelić, Janković, Šarenac, Đ. Đukanović 9 (index 16), B. Đukanović 19 (17), Vasić 18 (24), Jošilo 17 (18), Milutinović, Dujković 22 (34), Ostojić 8 (7), Hukić.

 

Metalac - Sloga

Metalac - Sloga (Foto: Đorđe Đoković)

Metalac ima povoljan raspored – u 21. kolu gostuje Smederevu, koje je, doduše, jedva dobio u Valjevu, a potom je domaćin Beovuku i Mladosti iz Zemuna.

 

 

 

 

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 3 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara