Budućnost Krušik - Jedinstvo Putevi (foto: Đorđe Đoković)
Budućnost Krušik - Jedinstvo Putevi (foto: Đorđe Đoković)
18.03.2017, 17:23

Valjevci na "mišiće" do boda

č: | fb:

U 17. kolu Srpske lige Zapad, igranom danas, Valjevci su osvojili bod igrajući 1:1 (1:1) sa Jedisntvom iz Krčagova, kod Užica. Rezultat je realan, Budućnost-Krušik bezopasna u napadu bez obzira na terensku inicijativu i veći posed lopte, a gosti uporni, rastrčani, sa pritiskom već na štopersku liniju domaćih u kojoj nije bio Stevanovića zbog kartona u Topoli.

 

Domađi su poveli u 9. minutu, preko Prijovića, posle kornera sa leve strane, koji je glavom savladao Vukašinovića, možda i najzapaženijeg igrača utakmice. Činilo se da je pitanje trenutka kada će ta prednost biti i povećana ali je igra kratkih pasova domaćina postala uspavanka, pa je Jedinstvo posle "kontre" izjednačilo preko Vasiljevića u 33. minutu igre.

"Zaspao" je bek Radović, koji nije pratio štoperski tantem Gentić-Prijović te nije bilo ofsajda. Uzgred, Radović je, ne baš uspešno, danas izvodio sve prekide za Budućnost-Krušik čak i u situacijama kada se rešenje sa Raševićem, ili Jankovićem, nametalo kao logičnije.

 

Budućnost Krušik - Jedinstvo Putevi

Budućnost Krušik - Jedinstvo Putevi (Foto: Đorđe Đoković)

Uzalad su bili napadi Valjevaca u drugih 45 minuta o čemu svedoči i bezmalo deset kornera, dok su gosti jedini izveli tek u sudijskoj nadoknadi! Pokušavali su Janković i Knežević udracima iz daljine, a Popovića, pogovo Ilića, kao ni Raševića nigde nije bilo pred golom Jedinstva (Sofronić još nije sanirao povredu). Kontre gostiju bile su opasne, pa su gledaoci na tribinama Krušikovog stadiona strepeli za konačan ishod susreta.

 

Budućnost-Krušik: Bogosavljević – Soldatović, Gentić, Prijović, Radović – Pavlović, Janković (Kosić), Rašević, Ristić (Knežević), Ilić – Popović.

 

U 18. kolu, Budućnost-Krušik gostuje u Loznici.

 

Železničar sutra u Lajkovcu igra protiv FAP-a iz Priboja posle startne pobede 4:2 na gostovanju Mokroj Gori u Zubinom Potoku, na Kosovu.

 

Lider bolji od Zadrugara

 

U prvom kolu nastavka prvenstva Zonske lige Drina jesenji prvak Provo pobedio je Zadrugar u Lajkovcu sa 3:1 i pokazao da s pravom ima srpskoligaške ambicije. Na Petom puku, Radnički i OFK Osečina igrali su 0:0, dok je Ribnica u Mionici podelila bodove sa Radničkim iz Klubaca, kod Loznice, posle 1:1.

 

Sutra igraju OFK Divci i ljiški Spartak (na Krušikovom stadionu), dok Jedinstvo a Ubud dočekuje Polimlje iz Prijepolja.

 

 

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 9 sati 19 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 12 sati 8 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.