KK Metalac (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
KK Metalac (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
25.03.2017, 10:34

Metalac sa Beovukom u KLS

č: | fb:

U 23. kolu KLS, od 20.00 sati u Hali sportova, Metalac dočekuje ekipu Beovuka iz Beograda od koje je poražen u prvom delu prvenstva. Utakmica se ne igra u uobičajenom subotnjem terminu u ovoj sezoni (18.00 sati) zbog zauzetosti Hale sportova mečevima drugog dana Međunarodnog juniorskog turnira u košarci, koji se šesti put igra u okviru programa obeležavanja 20. marta – Dana grada.

 

Metalac osokoljen serijom dobrih igara i pobeda, što u Valjevu što na gostovanjima, dočekuje Beovuk rešen da mu se revanišra za poraz u prvom delu. Tim pre što u 24. kolu, voljom žreba, u Valjevo stiže zemunska Mladost, pa je to prilika da se uhvati priključak sa timovima iz vrha tabele KLS. Niko ne kaže da Metalac može da bude među četiri kluba iz KLS u Superligi Srbije, uz četiri srpske ekipe iz ABA lige, ali je namera jasna – dobiti što više utakmica posle obezbeđen opstanka, što je bio primarni cilj na početku ove turbulentne sezone.

 

Gosti dolaze predvođeni svojim najboljim igračem Fundićem, koji je među najboljim skakačima u KLS, a tu je i Nemanja Vučićević, koji je bio na probi u Metalcu u prvoj sezoni ABA lige ali nije zadovoljio trenera Đokića zbog teškog loma noge u užičkoj Slobodi od kojeg se nije bio oporavio.

 

Beležimo i to da je iz Beovuka u Portugaliju otišao Igor Đuković, iz metalčeve (Gimnazijalčeve) generecije momaka rođenih 1987, koji sada uspešno igra za sarajevske Sparse. Podsećamo, Metalac u finišu sezone igra bez Jošila, koji je prešao u arajevsku Bosnu.

 

Večerašnju utakmicu Metalac – Beovuk sudiće Vojinović, Pecelj i Selar.

 

 

Aktuelno

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 53 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 22 sati 21 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...