KK Metalac (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
KK Metalac (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
29.03.2017, 09:16

Metalac dočekuje Zemunce

č: | fb:

Od 20.00 sati. U Hali sportova, Metalac u 23. kolu KLS dočekuje Mladost iz Zemuna, koja ima pobedu više u dosadašnjem toku takmičenja. Najveći problem Valjevaca je psihološki oporavak igrača posle neplaniranog poraza od Beovuka na subotnjoj utakmici, takođe u Hali sportova.

 

Čini se da je tada plaćen ceh nerealnim ambicijama da se moglo boriti i za plasman u Superligu Srbije. Uslov za to, međutim, bio je pobede u svim utakmicama do kraja KLS, među njima i na gostovanjima u Vršcu i Staroj Pazovi, gde kao domaćin igra Dunav iz Starih Banovaca u Sremu.

 

Mladost ima nekoliko dobrih pojedinaca – Kužetu i Kočovića, koji su igrali za Metalac, centra Veljkovića, šutera Bulatovića, ali i iskusnog Beadera, koji je presudio na prvoj utakmici večerašnjih protivnika u Zemunu slično nekadašnjem susretu Valjevaca sa Radničkim u Kragujevcu.

 

Posebno zanimljiv biće duel centara Dujkovića i Veljkovića, Meginog igrača na kaljenju u Zemunu, kandidata za zlatnu U-20 generaciju, koja je pod vođstvom trenera Vlade Đokića u Italiji bila prvak Evrope u tom uzrastu. Takođe i "obračun" Vasića i Đukana Đukanovića sa Kužetom i Kočovića, te Brane Đukanovića i Bulatovića. Naravno i sudar "četvorki" Ostojića i Hukića sa Beaderom. Sa Zemuncima radi Jovica Antonić, prvi pomoćnik selektora Saše Đorđevića, što govori o ozbiljnosti rada u Mladosti, koja ima i dobre mlađe selekcije.

 

Večerašnju utakmicu Metalac – Mladost sude Nešković i Stefanović (Kraljevo) sa Ilićem (Niš).

 

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 12 sati 55 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 15 sati 44 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.