Budućnost Krušik - FAP (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Budućnost Krušik - FAP (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
01.04.2017, 17:40

Zlatiborci odneli bod

č: | fb:

Loznički brejk nije overen, valjevski srpskoligaš nastavlja prolećnu rasprodaju bodova na svom terenu posle 1:1 (1.1) protiv Zlatibora iz Čajetine. Srećna okolnost u borbi za viši plasman je to što se i Radnički KG muči, dok Šapine još uvek drže korak sa vodećima. Najuspešnija ekipa proleća je Sloga iz Požege.

 

Na Krušiokovom stadionu gosti su poveli golom Božovića posle greške Jankovića na sredini terena i duge akcije u kojoj je špic gostiju nadskočio Soldatovića i udarcem glavom savladao Bogosavljevića sa 5-6 metara udaljenosti. Soldatoviću je ovo, inače, bila najslabija partija jer je u 72. minutu brzopleto zaradio drugi žuti, odnosno crveni karton, pa je trener Nikolić morao da prinudno tumba sastav, koji ni do tada nije bio naročito uverljiv.

 

Bod je spasao kapiten Rašević majstorski izvedenim slobodnim udarcem u 23. minutu, sedam minuta nakon primljenog gola. Sa ivice šesnaesterca, udarcem preko zida gostiju, ostavio je na petama iskusnog golmana Divca, koji je do sada branio u Užicu, Loznici... Rašević je bio preduzimljiv i u finišu susreta ali mu se nije posrećilo da svom tim donese sva tri boda.

 

Budućnost-Krušik igra sporo, teško stvara prilike za gol, špic Popović još juri formu, a Sofronić je i dalje povređen, sve se svodi na prekide u kojima su štoperi opasniji od napadača. Knežević je daleko od oečkivanog pojačanja, za sada, Ilić je odsečen od saigrača, Ristić neupadljiv, Kosić je sa desnog krila mora da bude vraćen na desnog beka posle isključenja Soldatovića.

 

Budućnost-Krušik: Bogosavljević – Soldatović, Gentić, Stevanović, Spasenović – Knežević, Janković, Rašević, Ristić (Kosić), Ilić – Popović (Pavlović).

 

Železniačr sutra (15.30) u Lajkovcu, u borbi za opstanak, dočekuje Šumadiju iz Kragujevca.

 

U 20. kolu Srpske lige Zapad, Valjevci gostuju u Smederevu, dok Lajkovčani igraju sa Jošanicom u Novom Pazaru.

 

Ribnici komšijski derbi

 

U Zonskoj ligi Drina, Ribnica je u Mionici dobila komšijski derbi sa Osečancima 2:0 (0:0) golovima Tekića i Ćosića. Trener OFK Osečine, "Struja" Petrović preuzeo je Loznicu u kojoj je Mile Milanović dobio otkaz posle poraza od Valjevaca u prošlom kolu. Osečance, kao i na početku jesenjeg dela, vodi mladi trener Mijailović.

 

 Na Petom puku, Radnički je sa 3:1 (2:0) pobedio Drinu iz Ljubovije. Strelci su bili Đurić, Tomić i S. Đukić, dok je gol za goste postigao veteran "Runi" Nenadović. Zadrugar je sa 2:0 na svom terenu savladao Jedinstvo iz Vladimiraca, Ljižani su doneli bod iz Sevojna igrajući sa istoimenom domaćom ekipom 1:1, dok su Divčani izborili 0:0 na gostovanju Slogi u Bajinoj Bašti. Jedinstvo Sutra (15.30) na Ubu dočekuje Slogu iz Sjenice.

 

U 19. kolu, Zadrugar gostuje u Bajinoj Bašti, Ubljani u Ljuboviji, a Mioničani u Sjenici. Komšijski derbi je utakmica Spartak-Radnički, OFK Divci dočekuju Sevojno dok OFK Osečina igra sa Rađevcem iz Krupnja.

 

 

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 20 sati 20 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 22 sati 57 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara