KK Metalac (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
KK Metalac (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
03.04.2017, 20:18

Metalac poražen u Vršcu

č: | fb:

U utakmici 24. kolu KLS, igranoj večeras, Vršac je bio bolji od Metalca – 94:87 (25:28, 23:13, 26:27, 20:19) i ostao na vodećoj poziciji, dok su Valjevci stali na 11 pobeda i 13 poraza. Metalac je dobio dva perioda igre, a poraza ga su ga koštali "prazni minuti" u drugoj četvrtini.

 

U finišu utakmice Metalac je posle vođstva domaćih od 88:75 sredinom četvrtog perioda koševima Đukana Đukanovića i Radivojevića uspeo da priđe na 87:90 ali snage za preokret nije bilo, pa su Vrščani uspešno utakmicu priveli kraju. Usledile su greške, pojedini ishitreni šutevi, a evidentna je i dominacija lidera KLS u skoku pod koševima.

 

Po pet minuta večeras su dobili Hukić i Šarenac, Đ. Đukanović je igrao svih 40 minuta, a nešto manje B. Đukanović i Vasić, dok je Ostojić na parketu bio 25 minuta. Centri Dujković i Janković smenjiavli su se u postavi gostiju.

 

Metalac: Radivojević 7, Jelić, Janković 6, Šarenac, Đ. Đukanović 16, B. Đukanović 29, Vasić 13, Milutinović, Dujković 6, Bogdanović, Ostojić 10, Hukić.

 

Najefikasniji kod Vršca bili su Pavković 20, Krstović i Jeftić po 16, Stojadinović 15 i Pavlović 8 poena.

 

U pretposlednjem kolu KLS, u petak, pred TV kamerama, Metalac dočekuje Tamiš iz Pančeva, a u poslednjem kolu, u Staroj Pazovi, gostuje Dunavu iz Starih Banovaca u Sremu.

 

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 11 sati 59 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 14 sati 48 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.