VK Valjevo i Vojvodina (foto: VK Valjevo)
VK Valjevo i Vojvodina (foto: VK Valjevo)
10.04.2017, 12:40

VK Valjevo poražen u Novom Sadu

č: | fb:
Na startu Superlige Srbije ekipa VK Valjevo poražena je od Vojvodine u Novom Sadu sa 12:14 iako je na polovini zanimljive utakmice, čiji je tok iznenadio domaćina i njegove navijače, bilo gol prednosti za goste (4:6, 4:3, 3:1, 3>2). Ipak, u nastavku susreta, domaći su iskoristili veće iskustvo stečeno kroz utakmice Regionalne A lige iz koje su, doduše, ispali posle poraza u baražu sa splitskim POŠK-om.
 
 
Novosadski derbi upućuje na to da bi Valjevci, uz predan rad kao i do sada, mogli sa svim ekipama da budu ravnopravan takmac. Golove protiv Vojvodine postigli su Rackov 4, Gligorijević, Radulović i Marković po 2, Matović i Popović po 1.
 
 
Voljom žreba VK Valjevo u drugom kolu gostuje u Šapcu, a trećem Crvenoj zvezdi, ekipama iz Regionalne B lige, dok će domaćin biti tek protiv višestrukog prvaka Partizana. Ta utakmica, pretpostavljamo, biće igrana u Petnici, a potom se balon skida i olimpijski bazen priprema za letnju kupališnu sezonu.
 
 
VK Valjevo je, kao što se zna, u odličnim odnosima sa Partizanom, koji je zimus trenirao u Petnici kada se nije grejala voda na bazenu u SC Banjica, u Beogradu.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 12 sati 39 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 15 sati 28 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.