ŽOK Valjevo (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
ŽOK Valjevo (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
17.04.2017, 09:14

Valjevke novi prvoligaš

č: | fb:
Posle jedne sezone ekipa ŽOK Valjevo vratila se među prvoligaše, gde će igrati zajedno sa Ubljankama, koje su taj plasman obezbedile ranije. Valjevke su vizu za viši rang overile ubedljivom pobedom od 3:0 na gostovanju u Tutinu, na utakmici sa istoimenom domaćom ekipom.

 
Pod vođstvom trenera Danila Pejovića, koji je ranije bio asistent Miroslavu Aksenijeviću, uspeh su izborile Nikolina Tomić, Milica Petović, Anka Maria Gonzales Tomašević, sestre Bojana i Katarina Čelić, Anđela Stojković, Elena Pandeva, Aleksandra i Marija Živković, Ana Medarević, Ana Mitrović, Jovana Sirovljević, Tamara Beljić i Nikolina Zarić.

 
Na klupskom rukovodstvu je da ne ponovi greške iz prošle prvoligaške sezone i na vreme zadrži na okupu ekipu i trenera Pejovića, da dovede pojačanja (ako su potrebna) i obezbedi uslove za još bolji rad. 

 
Ubljanke imaju iskusan sastav, koji predvode prvoligaške igračice Jablan, Vulović, Glišić, Drobnjak, što ne znači da se neće dodatno pojačati.

Beležimo da je ženska pionirska ekipa Srbijanke 014 osvojila četvrto mesto u svojoj uzrasnoj kategoriji na jakom međunarodnom turniru u Ankoni (Italija), trener je bio Milovan Rakić, bivši košarkaš Studenta, otac odbojkašice Tamare Rakić, koji je i predsednik kluba. 

Muška pionirska ekipa VA 014 bila prva na tradicionalnom turniru u Obrenovcu. Za najboljeg igrača proglašen je Miloš Marković, dok je najbolji tehničar Bojan Jevtović. U finalu je sa 3:1 pobeđen beogradski Železničar, dok su sve utakmice u grupnoj fazi takmičenja dobijene sa po 3:0. Ekipu su vodili Mirko Ristović i Đorđe Petrović.

Aktuelno

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje Pre 14 sati 19 minuta

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...  · 1 komentar

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 21 sati 16 minuta

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica 18.04.2024

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 7 komentara