Pioniri OK Spartak (foto: OK Spartak)
Pioniri OK Spartak (foto: OK Spartak)
01.05.2017, 18:44

Spartakovi "klinci" treći

č: | fb:
Na tradicionalnom Majskom turniru gradova u odbojci, u Beogradu, pioniri ljiškog Spartaka osvojili su treće mesta iza ekipa Beograda i Novog Sada. Ljižani su bili ispred svih ostalih sa Zagrepčanima na čelu, koje su savladali u međusobnom okršaju. Predvodio ih je trener Nenad Kepa Kovačević, koji je na klupi nasledio Bogdana Veličkovića posle njegovo odlaska u OK Fužinar iz Ravna na Koroškem u Sloveniji.
 
 
Uprkos činjenici da sa Fužinarom nije izborio opstanak u Prvoj ligi Slovenije, Boca Veličković je sa rukovodstvom kluba dogovorio nastavak saradnje za još sve godine. Cilj je povratak u elitno društvo uz delimično podmlađivanje ekipe i postavljanja klupske Škole odbojke na dugoročne osnove.
 
 
Sličan koncept rada Veličkovića, koji sada nastavlja Kovačević, dao je odlične rezultate u Spartaku, koji je u prošloj sezoni bio u završnici takmičenja evropskog CEV kupa, ali je u finalu poražen od predstavnika Grčke. Kao domaćini, Ljižani su svoje utakmice igrali u Lajkovcu i na Ubu.

Aktuelno

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 16 sati 13 minuta

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...