Balon u Petnici (foto: Đorđe Đoković)
Balon u Petnici (foto: Đorđe Đoković)
03.05.2017, 20:22

Novosađani slavili u Petnici

č: | fb:

Vojvodina iz Novog Sada slavila je večeras u Petnici, protiv VK Valjevo, sa 14:10 (3:1, 4:2, 3:4, 4:3) u sedmom kolu Superlige Srbije. Utakmica je bila zanimljiva, presudilo je iskustvo gostiju, koji su u sezoni za nama igrali u Regionalnoj A ligi ali su ispali posle baraža sa splitskim POŠK-om.

 
Mnogi će reći kako su arbitri pomogli Novosađanima jer su Valjevcima, uz ostalo, poništili i gol navodno postignut iz "dva metra", a u finišu susreta isključen je bio golman Spasojević.
 
Uzroci novog poraza domać ekipe svakako leže i u činjenici da su nekoliko puta pogođene prečka i stativa, kao da je imperativ da se konačno pobedi dodatno opteretio mlade igrače VK Valjevo.
 
Strelci su bili Rackov 6, te Radulović, Matović, Gligorijević i Filipović po 1 za domaće, a Maksimović 5 i Prekogačić 3 bili su najefikasniji kod gostiju.
 
U narednom kolu, VK Valjevo dočekuje Šapčane, takođe člana Regionalne B lige. Do kraja prvenstva u Petnici se igra i sa crveno-belima, a na beogradskoj Banjici sa crno-belima, koji su na korakod nove titule državnog prvaka.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 2 sati 56 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 5 sati 46 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.