Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
09.05.2017, 18:40

Pobeda Partizana

č: | fb:
U humanitarnoj fudbalskoj utakmici, igranoj ovoga popodneva na Senjaku, veterani beogradskog Partizana bili su bolji od veterana Valjeva i pobedili sa 4:1 (2:0) golovima Radojičića 2, Smiljanića i Sinđića. Počasni pogodak za domaćina postigao je Popović.
 
 
Na utakmici igranoj za pomoć Draganu "Rusu" Simiću i Srđanu Brkoviću, nekadašnjim fudbalerima Budućnosti i Krušika, koje je bolest odvojila od mladalačke ljubavi, najmanje važan bio je rezultat. Šteta što je kiša odmogla i pokvarila očekivanu veću posetu.
 
 
Crno-beli nisu došli u posebno reprezentativnom sastavu, imali su i pojačanja iz drugih klubova, Partizan je ozbiljan klub, vodi računa o svojim veteranima, koji se okupljaju, treniraju "zdravlja radi", i igraju utakmice širom Srbije.
 
 
Veterane Valjeva predvodio je Milan Jović, nekadašnji prvotimac crno-belih, koji sada vodi Školu fudbala "Senjak". Uz njega igrali su i Rade Lazić, Bata Radović, Grabovica, Đukić, Đokić, golmani Cile Aleksić i Bane Đurić, dok su "bele mantile" predvodili hirurzi dr Dejan Ćesarević i dr Ivan Popović.
 
 
Posle utakmice u ZSK-ovom klubu na Senjaku priređeno je druženje Valjevaca i crno-belih. Utakmicu su organizovali nekadašnji saigrači Rusa i Brke, dr Neša Pakević, urolog i Dragan Marković Piksi.

Aktuelno

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara