VK Valjevo (ilustracija) (foto: VK Valjevo)
VK Valjevo (ilustracija) (foto: VK Valjevo)
20.05.2017, 20:57

Zvezda bolja i u Zrenjaninu

č: | fb:
U 9, pretposlednjem kolu Superlige Srbije, igranom večeras, Crvena zvezda je u Zrenjaninu pobedila VK Valjevo sa 17:8 (6:3, 4:2, 4:1, 3:2). Crveno beli su iskusniji tim sa boljim pojedincima, pa njihova pobeda ni jednog trenutka nije dolazila u pitanje. Valjevci su pružili solidnu partiju kao uostalom i tokom čitave sezone bez obzira na to ko im je bio protivnik.
 
 
Valjevci su igrali bez Rackova i tri četvrtine bez Matovića, koji je dobio crveni karton. U poslednjoj četvrtini igrali su samo momci iz Valjeva - branio je Ilić, a u polju su bili juniori Nikola Đorđević, Nikola Savić i Bogdan Mitrović.
 
Najefikasniji kod Zvezde bili su Nikolov sa 5 i Ćorić sa 3 gola, dok su Šuberić, Ljubenović i Tankosić po dva puta savladali Spasojevića.
 
 
VK Valjevo: Spasojević, Milošević, Simić, Marković 1, Radulović, Savić, Matović 2, Gligorijević 3, Popović, Mitrović, Đorđević 2, Mijatović, Filipović 1, Ilić.
 
 
Partizan je večerašnjom pobedom u Šapcu (8:7) osvojio 28. titulu državnog prvaka, koju će overiti u ponedeljak (20.00) na svom bazenu na Banjici u utakmici sa Valjevcima. VK Valjevo će osvojiti peto mesto, što donosi mogućnost kvalifikacija za Len kup.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 3 sati 39 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 6 sati 28 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.