Košarka (foto: Đorđe Đoković)
Košarka (foto: Đorđe Đoković)
09.06.2017, 13:44

Pobeda i poraz Valjevaca

č: | fb:
Na mini turneji u Sloveniji valjevski košarkaši su pobedili trećeligaša Koper sa 83:63, dok su sinoć poraženi 92:94 od novog prvoligaša Ilirije iz Ljubljane, javili su tamošnji elektronski mediji. Oni se, nažalost, ne bave ni elementarnim detaljima, ništa nema ni na klupskim sajtovima, osim toga da su Iliriju kao treneri ovoga puta vodili Jasmin Hukić i Dejan Jevtović (u elitnu ligu uveo ih je Saša Dončić).
 
 
Prema saznanjima Kolubarskih.rs, Metalac je protiv Ilirije vodio sa 15 poena prednosti, a onda je trener Mika Poček uveo mlađe igrače jer je osnovni smisao turneje u "deželi" bio da se vide mogućnosti svih igrača, odnosno da se oni na ovaj način nagrade za vredan rad u proteklih mesec dana. U finišu, na pola koša prednosti za Metalac, Ilirija je pogodila trojku i slavila sa 94:92.
 
 
Prema sms poruci predsednika Duška Đukanovića, najbolji i najefikasniji bili su kapiten Đukan Đukanović i Saša Vasić. Na prvoj utakmici vrlo dobar utisak ostavili su još centar Momčilović, te spoljni igrači Stamenić i Simić, koji je prošle sezone bio kapiten Tamiša u KLS. Ostali "promenljivo, više slabo nego dobro".
 
 
U Metalcu će kroz dalje treninge nastaviti sa selekcijom ekipe za novu sezonu, a sredinom jula u planu je turnera po Kini na kojoj bi ekipa u žešćem ritmu, sa dosta putovanja, odigrala sedam utakmica.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 7 sati 59 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 10 sati 48 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.