KK Metalac (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
KK Metalac (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
29.06.2017, 12:38

KK Metalac, ipak, u Kini

č: | fb:

Košarkaši Metalca će od 18. do 31. jula, ipak, ići na turneju po Kini, gde će u nekoliko gradova tri provincije najmnogoljudnije zemlje na kugli zemaljskoj odigrati utakmice sa istom ekipom svojih domaćina.

 

Prema onome što se moglo saznati, za Metalac će igrati Đukan Đukanović, Vasić (Šarenac je sa Juniorskom reprezentacijom Srbije), centri Dragomir Marojević i Slavko Vrnješ, koji su već igrali u Valjevu, pa veteran Krstović (bio u Hemofarmu), Stamenić i Đekić iz Kraljeva, Turbić iz Bačke Palanke, 215 cm visoki Mikulić, koji je u ABA ligi branio boje Igokee i Širokog brijega (BiH)... Svi oni imaju šanse i da ostanu u Metalcu za novu sezonu, ukoliko se dogovore, a stručni štab proceni da će biti potrebni klubu u ostvarivanju daleko većih ambicija od onih u minuloj sezoni.

 

Finansijske muke nasleđene posle dve sezone u ABA ligi dodatno otežava "garantovani ugovor" sa Potom, koji sada, izgleda, potražuje ceo iznos s obzirom na to da mu nije isplaćeno ono što je bilo dogovoreno. A nije isplćeno zbgo sličnih dugova i "poverilaca", koji su umeli da blokiraju račun sudskim tužbama.

 

Uz 12 igrača, u Kinu će putovati tri trenera i predsednik Duško Đukanović kao vođa puta. Neizvesno je da li će putovati Mika Poček posle hirurške intervencije u Beogradu kako bi mu se stabilizovali zdravstveni problemi. Uz Miškovića i Petrovića tu je i Dejan Kovačević, Valjevac, koji je van svog grada uspešno radio sa ženskim ekipama. Kooptiran je u stručni štab, pa je sa ekipom bio i u Sloveniji.

Aktuelno

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 37 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 18 sati 36 minuta

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...