Auto reli u Mionici (foto: Sportski auto i karting savez Srbije)
Auto reli u Mionici (foto: Sportski auto i karting savez Srbije)
08.07.2017, 08:14

Auto reli za šampionat i Kup Srbije

č: | fb:
Posle jučerašnjeg tehničkog pregleda vozila i sinoćnjeg ceremonijalnog starta u okolini Mionice danas se vozi auto reli, koji se boduje za šampionat i Kup Srbije. Organizuju ga beogradski klub MM Power i Opština Mionica.
 
 
Vozi se 200 km sa devet "brzinaca" dužine oko 70 km, a cilj je planiran oko 18.00 sati na Staroj autobuskoj stanici, gde će sat kasnije biti proglašeni pobednici uz dodelu pehara.
 
 
Reli "Mionica" treći je u ovogodišnjem kalendaru reli takmičenja SAKSSA /Sportskog Auto Karting Saveza Srbije/.
 
 
Do 14.30 sati zatvoren je put Mionica - Kjuč - Rajković i Rajković - Bogdanovića brdo. Od 13.00 do 19.30 sati zatvoreni su putevi Slovac - Markova crkva - Virovac - Tabanović i put Bogdanovića brdo - škola u Brežđu i put od škole do državnog puta br. 175.
 
 
Učestvuje 16 posada iz nekoliko gradova među kojima je i valjevski as Željko Milutinović u "reno clio", u klasi 4- Sa suvozačem Acom Petričevićem vozi za ASK Rid sport iz Bajine Bašte. Oni su u prošloj sezoni imali odlične rezultate na reli trkama na prostoru ex YU države, a Milutinović je ljubimac publike zbog atraktivne vožnje, koja nikoga u gledalištu ne ostavlja ravnodušnim.
 
 
Organizatori su skrenuli pažnju učesnicima, novinarskim ekipama i meštanima mioničkih sela kroz koje se reli vozi da striktno poštuju mere bezbednosti.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 14 sati 50 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 17 sati 26 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara