Metalac u Kini (arhiva) (foto: facebook)
Metalac u Kini (arhiva) (foto: facebook)
21.07.2017, 18:52

Prva pobeda Metalca

č: | fb:
Na turneji po Kini košarkaši Metalca dobili su prvu utakmicu protiv reprezentacije domaćina iz Jiangšua sa 88:82 (20:10, 14:19, 27:20, 27:33), objavljeno je na FB stranicama pojedinih igrača valjevskog kluba.
 
Pred oko 2.000 gledalaca Metalac je vodio sve vreme, u pojedinim trenucima i sa preko 15 poena razlike. Naporan put učinio je svoje, pa je domaćin u finišu smanjio rezultat ali nije mogao da ugrozi uspeh valjevskih košarkaša.
 
Ovo je prva od šest utakmica u Kini, koliko je ugovoreno, a za Metalac je nastupilo 11 igrača predvođenih kapitenom Đukanom Đukanovićem i Sašom Vasićem, iskusnim krilom Bojanom Krstovićem (na fotografiji), te centrima Slavkom Vranešom, koji je dobio najviše aplauza na predstavljanju ekipe pre utakmice, i Dragomirom Marojevićem. 
 
Metalac - Juangšu

Metalac - Juangšu (Foto: facebook)

 
Tu je i nekoliko momaka, koji nastoje da se nametnu dobrim igrama i izbore angažman u novoj sezoni u kojoj će se Metalac sa daleko više ambicija takmičiti u KLS, a predvode ih Stević iz Kraljeva i Turbić iz Bačke Palanke.
 
Ekipu su vodili treneri Vlada Mišković i Milinko Petrović s obzirom na to da Mika Poček, po savetu lekara, nije otputovao u najmnogoljudniju zemlju.

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 2 sati 10 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 2 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru Pre 1 dan 2 sati

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara