Košarka (foto: Đorđe Đoković)
Košarka (foto: Đorđe Đoković)
31.07.2017, 07:42

Peta pobeda Metalca u Kini

č: | fb:
Metalac je na turneji u Kini zabelžio i petu pobedu protiv svojih domaćina sa kojima je igrao u nekoliko gradova, u tri provincije najmnogoljudnije zemlje na planeti. Ovoga puta sa 83:73.
 
 
Valjevski košarkaši se, avionom preko Istanbula, vraćaju u Srbiju, gde se očekuju sutra. Trener Mika Poček, koji nije po savetu lekara putovao u Kinu će posle nekoliko dana odmora početi pripreme za novu sezonu u KLS, a sa predsedikom kluba Duškom Đukanovićem odlučiće ko će bitiu Metalcu.
 
 

Baljkovi "saigrači" bolji od "drugara"

 
 
U humanitarnoj utakmici, pred oko 300 gledalaca na stadionu Krušik, nekadašnji saigrači tragično nastradalog Zorana Baljka (1995-2016) pobedili su njegove drugare sa 4:1 (1:0). Strelci su bili Stojić 3 i Đukić za saigrače, a Sofronić za drugare.
 
 
Viđena je lepa igra u emotivnoj atmosferi u kojoj su na jednoj strani bili Vojisavljević, Gentić, StevanovićStefan i Aca Ilić, Stjelja, Stojić, a na drugoj Čočović, Petrović, Petrašević,Prokić, Đermanović, Kosić, Leontijevič... Kao treneri vodili su ih Čobanja Jovanović i Braca Radenković. Sudio je Vladimir Nikolić.
 
 

Završena Letnja basket liga

 
Najbolja ekipa na Letnjoj basket ligi bila je "Pekara Mirona", koja u finalu sa 2:0 (21:14, 21:10) pobedila ekipu "Damjan Dača Dragojlović". Odlučila je visina Dujkovića, Hukića i Ćirovića protiv nespornog basketaškog znanja Panića, Rakića, Pajića i Kaljevića.
 
 
Najbolji "trojkaš" bio je talentovani junior Kovačević, ponikao u Studentu, gde mu je i otac nekada uspešno igrao, a sada se lomi između Partizana, Mege ili odlaska u inostranstvo.
 
 
Tribnine na igralištu Studenta pored Ljubostinje bile su pune, u nekoliko kategorija učestvovalo je 60 ekipa, a igralo se po pravilima "basketa tri na tri", nove olimpijske discipline-

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 7 sati 20 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 9 sati 57 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara