VK Valjevo (foto: VK Valjevo)
VK Valjevo (foto: VK Valjevo)
04.09.2017, 10:31

Počele pripreme za novu sezonu

č: | fb:
Valjevski vaterpolisti počeli su pripreme za novu sezonu u kojoj će se takmičiti u Regionalnoj B ligi sa Crvenom zvezdom, Vojvodinom, Šapcem, Naisom iz Niša, Zadrom, Šibenikom, zagrebaškim Medvešćakom i Katarom iz Kotora. Postojala je mogućnost da deseti klub bude neka od slovenačkih ekipa, a najdužu tradiciju ima Triglav iz Kranja. Na startu, VK Valjevo dočekuje Katar.
 
 
Posle uvodnih treninga na bazenu u Petnici valjevski vaterpolisti, pod vođstvom trenera Jove Serafimovića, od danas rade na beogradskoj Banjici zahvaljujući dobroj saradnji sa Partizanom.
 
 
Kolubarske.rs su dobile spisak licenciranih igrača za Regionalnu B ligu na kojem su, po azbučnom redu: Željko Arsenović, Luka Ćosić, Lazar Brakočević, Marko Cesnak, Uroš Đukić, Luka i Nikola Đorđević, Aleksa Đorđević i Bogdan Filipović.
 
Na spisku licenciranih su i Luka Gligorijević, Milivoje Ilić, Luka Dan, Milan Lukić, Marko Nešković, Aleksandar Marković, Marko Matović, Aleksandar Mirković, Dimitrije Mitić, Bogdan i Jovan Mitrović, Dušan Panajotović. 
 
Licencirani su i Miloš Popović, Ivan Rackov, Vladimir Radojević, Nikola Radulović, Nikola Savić, Đorđe Stanić, Antonije Stanković i Predrag Spasojević.
VK Valjevo

VK Valjevo (Foto: VK Valjevo)

 

VK Valjevo je zadržao na okupu ekipu, koja je izborila viši rang takmičenja, angažovana su i pojačanja uglavnom približnih godišta sa valjevskim momcima, a iz klupske Škole vaterpola priključena su nova godišta kako bi momci trenirali u postojećem sistemu i koliko sutra bili spremni da ponesu kapicu prvotimca.
 
 
O ambicijama VK Valjevo rano je govoriti, na klupskom rukovodstvu je da, uz obećanu pomoć gradskih otaca sa gradonačelnikom Slobodanom Gvozdenovićem na čelu, obezbede uslove za normalan rad. 
 
 
Favorit u Regionalnoj B ligi svakako je Crvena zvezda u koju se kao trener vratio trofejni selektor "delfina" Dejan Savić, a stiglo je i nekoliko pojačanja uglavnom iz Partizana, koji je, pritisnut besparicom, opet ostao bez najbolje ekipe ali se uzda u mlađe snage iz Škole vaterpola.

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 4 sati 50 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru Pre 1 dan 4 sati

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara