KK Metalac u Kini (foto: KK Metalac)
KK Metalac u Kini (foto: KK Metalac)
25.09.2017, 07:10

Nova pobeda valjevskih košarkaša

č: | fb:
U trećoj utakmici na turneji u Kini valjevski košarkaši pobedili su ekipu Pekinga sa 79:78 (14:20, 22:18, 27:19, 16:21). To je jedini podatak, koji je iz klupske kancelarije stigao do Kolubarskih.rs. Do 30. septembra ostale su još dve utakmice.
 
 
Iz klupske kancelarije stigao je zahtev za demantijem podatka iz prethodne vesti kako će Metalac imati finansijski benefit od 50.000 dolara po meču, što je opšteprihvaćena priča navodno potekla od klupskih čelnika.
 
 
Bez želje da otvaramo temu koja je korist od dve turneje po Kini u situaciji kada ekipa za KLS još nije formirana, a ambicije su plasman u Superligu Srbije, prenosimo suštinu demantija, koji je od vođstva puta kluba stigao iz Kine.
 
 
"Takve neistine mogu da budu prijavljene Olimpijskom komitetu i proizvedu probleme. Turneja nije komercijalna, ceo tim će imati skromne dnevnice i to je jedino po ugovoru precizirana obaveza organizatora koju smo potpisali", stoji u sms poruci iz klupske kancelarije Metalca. Uz molbu da se "ne dozvoli ovakav protok po klub štetnih informacija".
 
 
Nećemo ovom prilikom ni o tome koliko je teško doći do osnovnih podataka o utakmicama u Kini, posebno fotografija, koje interesuju čitaoce Kolubarskih.rs. 
 
 
Nadali smo se da će posle prve turneje biti pres konferencija na kojoj će biti detalja o svemu. Tek posle nekoliko dana od povratka s dugog puta sve se svelo na lične impresije klupskih čelnika o tome kako je Kina velika zemlja sa vazda zanimljivosti. Drugi, duži deo bio je o aktuelnim problemima, opet bez posebnih detalja. 
 
 
Ništa novo kada je novinarski posao upitanju i komunikacija valjevskih klubova sa medijima. Ako je uopšte ima...

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 23 sati 26 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara