VK Valjevo (arhiva) (foto: VK Valis)
VK Valjevo (arhiva) (foto: VK Valis)
28.10.2017, 18:26

Šapčani bolji u Petnici

č: | fb:
Šapčani su večeras pobedili Valjevce u Petnici sa 9:7 (3:2, 2:2, 2:1, 2:1) u komšijskom derbiju 3. kola Regionalne A-2 lige u vaterpolu. To i nije neka novost s obzirom na to da je VK Valjevo, ako dobro pamtimo, do sada, bar u prvenstvu, osvojio samo bod u utakmicama sa VK Šabac.
 
 
Gosti su od početka vodili, njihova prednost početkom treće četvrtine iznosila je i tri gola (7:4), a ekipi trenera Jove Serafimovića čestitke za upornost i nepredavanje do poslednjeg zvižduka arbitara. Uostalom, Valjevci su i prve dve utakmice u najvišem rangu u kojem su do sada igrali preokretali u drugom delu meča!
 
 
Moguće je da je presudilo veće iskustvo Šapčana, ne samo u tome što su i do sada igrali u ovom rangu, već i u tome, ako dobro rasuđujemo, što u ekipi imaju i strance.
 
 
Golove za VK Valjevo postigli su Marković 3, Rackov 2, Panajotović i Radulović po 1. Kod Šapčana, Petrovski je dao 3 gola, a Budurin, Velkić, Car, Šušijašvili, Šogo i Tenžera po 1.
 
 
Za VK Valjevo igrali su i golman Brakočević i Spasojević, pa Stanić, Matović, Gligorijević, Popović, Bosić, Đorđević, Cesnak i Mirković.
 
 
Sudeći po tome što su imali dosuđeni peterac, za razliku od Šapčana, Valjevci verovatno nemaju ni ozbiljnijih primedbi na suđenje srpskih arbitara Anđelića i Jovančevića.
 
 
VK Valjevo je u 4. kolu slobodno pošto A-2 liga ima devet klubova, a potom dve utakmice igra pred svojim navijačima u SRC Petnica.

Aktuelno

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 16 sati 19 minuta

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...