Košarka (foto: Đorđe Đoković)
Košarka (foto: Đorđe Đoković)
28.10.2017, 20:41

Pobeda Metalca u Pančevu

č: | fb:
Metalac je večeras pobedio Tamiš u Pančevu sa 94:85 (24:19, 17;16, 26:27, 27:23) u 3. kolu KLS i na taj način potvrdio pisanje Kolubarskih.rs da je moguće pobediti u dvorani "Strelište", što se i ranije, doduše ne baš često, dešavalo.
 
 
Šuterski raspoloženi Valjevci su kraću krizu imali u trećem periodu igre kada je Tamiš sustigao prednost i poveo sa četiri poena razlike, što je bilo sve što je ekipa trenera Bojana Jovičića večeras uradila.
 
 
"Ne pamtim da nam je neko dao 94 poena u Pančevu. Loše smo počeli, videlo se da je metalac došao da pobedi i to je i ostvario", rekao je Jovičić na uobičajenj pres konferenciji posle utakmice.
 
 
Trener valjevskih košarkaša Mika Poček ponovio je tvrdnju sa najavne konferencije za medije u Valjevu da je ekipa dobro trenirala, te da posle uspeha protiv Sloge u Pančevo putuje rasterećena, a tada je sve moguće.
 
 
Pojedine kolege, koje su posmatrale utakmicu, tvrde kako je Metalac mogao da slavi i sa 20 poena razlike da nije povremeno bilo gluposti u igri, odnosno da je mogao da izgubi jedino ako sam sebe pobedi (što ne bi bilo prvi put).
 
 
Metalac: Krstović 21, A. Vasić 22, Marojević 7, Mikulić 9, Đukanović 15, Stamenić 5, Čolović, Turbić, Šarenac, Milutinović, Kaplanović 15, D. Vasić.
 
 
Kod Tamiša, Vitković i Smiljanić postigli su po15, Raičević 12, Đorđević 11, Knežević 10, Ilkić i Savić po 6, a Mitrović 3 poena.
 
 
Metalac sada ima skor 2/1, a u 4. kolu dočekuje ekipu Beovuka iz Beograda od koje je u prošloj sezoni dva puta poražen.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 2 sati 46 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 5 sati 35 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.