Odbojka (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Odbojka (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
19.11.2017, 10:37

Ristović: Hoćemo u Superligu!

č: | fb:
Muška ekipa VA 014 dobila je bez ikakvih problema ekipu Kosovske Mitrovice sa 3:0 (25:9, 25:19, 25:18) u 6. kolu Prve lige Srbije. Malo neizvesnosti bilo je u drugom setu, kada su gosti prišli na 18:17 ali je brzo sve bilo rešeno iako je VA 014 igrao bez Ćosića, koji je otišao u Švedsku.
 
 
"Imamo dobru ekipu, dobro radimo i igramo, želimo plasman u Superligu Srbije!", rekao je Kolubarskim.rs trener Mirko Ristović.
 
 
Najefikasniji sinoć bili su Ražnatović sa 16 i Lalić sa 11 osvojenih poena, a u postavi su bili i Adamović, Radić, Bulatović, Knežević, libero Stašević... U 7. kolu, OK VA 014 igra sa VGSK u Velikom Gradištu, koje je pretposlednje na tabeli.
 
 
Iskusniji i fizički dominantnije Ubljanke dobili su sinoć, takođe u dvorani na Studentu, ŽOK Valjevo sa 3:0 (25:17, 25:17, 25:13) u komšijskom derbiju Prve lige Srbije. Posle prvog seta bilo je jasno da sa slabim prijemom servisa i "tankim" blokom na mreži valjevske odbojkašice nemaju šta da traže u toj utakmici. Ubljanke su predvodile Popović, Petrović, Drobnjak, Karišik... Šest ubskih igračica ima superligaško iskustvo, pa trud Petović, Raković, Marisavljević, Čelić i ostalih nije davao šansu za preokret.
 
U 7. kolu, Ub igra sa Gimnazijalcem iz Kraljeva, a Valjevo gostuje vodećem FOK-u u Beogradu.
 
 
Ljižanke su u Prvoj B ligi, posle pobede nad beogradskim Kraljem (3:1), donele bodove i iz Leskovca posle pobede od 3:0. Srbijanka 014 od 17.00 sati na Studentu dočekuje čačanski Borac.
 

 

Lajkovčankama derbi sa Zvezdom

 
 
Železničar je u derbiju Superlige Srbije pobedio kao domaćin Zvezdu sa 3:0 i preuzeo vođstvo na tabeli. Utakmicu su prisustvovali i čelnici OS Srbije sa predsednikom Zoran Gajićem na čelu, koji su potom boravili i u Valjevu, gde su imali sastanak sa odbojkaškim klubovima Kolubarskog okruga.
 
Železničar u 7. kolu igra sa Vizurom.
 
 
Odbojkaši Spartaka izgubili su 0:3 od Vojvodine u Novom Sadu, a u 7. kolu dočekuju Jedinstvo iz Stare Pazove u nastojanjima da se spasu ispadanja iz Superlige Srbije pod vođstvom novog trenera Vladimira Šarenca, koji je ranije sa uspehom trenirao Inđiju.

Aktuelno

Postavljanje LED rasvete (foto: Kolubarske.rs)
Modernizacija i ušteda Pre 4 sati 53 minuta

U toku je zamena svetiljki novom LED rasvetom

U Valjevu je u toku postavljanje LED rasvete najsavremenije generacije koja će zameniti postojeće stare živine svetiljke. Do sada je zamenjeno preko 9000 od 11.782 svetiljke koliko je predviđeno...  · 1 komentar

Zagađen vazduh u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 18 minuta

Promenama do čistog vazduha u Valjevu

Od početka godine Valjevo već broji 64 dana sa prekomerno zagađenim vazduhom, skoro dvostruko premašujući godišnji limit, navodi u saopštenju Lokalni odgovor. "Na građanima Valjeva je da ocene da...