Utakmica OK Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Utakmica OK Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
03.12.2017, 10:55

Poraz Ubljanki u derbiju

č: | fb:
U derbiju 8. kola Prve lige Srbije odbojkašice Uba poražene su 1:3 od vodećeg Beograda iako su prvi set dobile, a u drugom vodile sa 19:16. Očito je da u ekipi ne postoji neophodan balans između prve postave i igračica sa klupe koju sada "greju" iskusne odbojkašice sa superligaškim iskustvom, koje su u prošloj sezoni izborile plasman u viši rang.
 
 
Valjevke od 17.00 sati, u Hali sportova, dočekuju beogradsku Rodu. U 9. kolu, Ubljanke su domaćini Futogu, dok Valjevke gostuju Omladincu u Banovcima. Derbi dve neporažene ekipe FOK-Beograd igra se u Novom Sadu.
 
 
U Prvoj B ligi Srbije za odbojkašice Spartak je u Ljigu pobedio Kraguj iz Kragujevca sa 3:0, dok vodeća Srbijanka 014 od 19.30 sati, na Studentu, dočekuje Zlatibor iz Čajetine.
 
 
U Drugoj ligi Srbije - Centar A, Ribnica je pobedom od 3:0 donela bodove iz Kragujevca, pa je i dalje treća na tabeli. U sledećem kolu, Mioničanke dočekuju Fortunu Plus iz Aranđelovca.
 
 
U Prvoj ligi Srbije za muškarce odbojkaši VA 014 osvojili su nove bodove u pohodu ka Superligi Srbije posle pobede od 3:0 protiv kruševačkog Napretka iako su igrali bez povređeng Adamovića. Kao jedina ekipa sa maksimalnim učinkom do sada Valjevci u 9. kolu gostuju u Mladenovcu.
 

Pazarci se "provukli" u Ljigu

 
Jedna od najboljih srpskih odbojkaških ekipa, Novi Pazar, spasla se protiv Spartaka u Ljigu tek u taj-brejku, što joj je donelo dva boda, a domaćinu jedan. Ljižani su poveli, Pazarci preokrenuli, a posle 2:2 odlučio je peti set i 15:8 za Novi Pazar. U 9. kolu, Spartak gostuje Ribnici u Kraljevu, koja je trenutno na poslednjem mestu ali je konačno osvojila prve bodove.
 
 
Odbojkašice Železničara su u Kleku lako dobile istoimenog domaćina sa 3:0 samo dan posle uspeha u Kupu Srbije protiv TENT-a u Obrenovcu. Trener Svetlana Ilić rasporedila je teret na sve igračice, pa su Stanimirović i Vignjević, uz korektora Jovičić, bile najefikasnije. U 9. kolu, Lajkovčanke dočekuju TENT.

Aktuelno

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara