VK Valjevo (arhiva) (foto: VK Valjevo)
VK Valjevo (arhiva) (foto: VK Valjevo)
10.01.2018, 21:16

Nišlije slavile u Petnici

č: | fb:
Niški Nais pobedio je večeras u Petnici valjevske vaterpoliste sa 9:6 (3:2, 3:1, 1:1, 2:2) u 8. pretposlednjem kolu Regionalne A-2 lige. Odluka o pobedniku pala je u prvom delu utakmice, u kojoj je četa trenera Vasilovskog igrala na krilima nedavnih uspeha u Kupu Srbije, gde je eliminisala Vojvodinu iz Novog Sada, a od Šapčana izgubila tek na peterce.
 
 
Valjevci su, izgleda, imali problema sa "resetovanjem" atmosfere i odnosa u ekipi, što se moralo odraziti i na rezultat. Iako su ulogu favorita prepuštali domaćinu, Nišlije su došle sa namerom da pobede i taj naum su i ostvarile.
 
Pomoćni trener VK Valis Srđan Marković kaže da se iz statistike vidi igra i da je bilo dosta promašenih zicera. "Igrali smo bez dva standardna igrača, jer su bolesna. I to prvi centar Nikola Radulović i levi bek Dušan Panajotović", rekao je Marković nakon utakmice.
 
Golove za VK Valjevo postigli su Rackov i Matović po 2, te Stanić i Bosić po 1, dok su strelci za Nišlije bili Bolović 3, Dimitrijević i Nikolić po 2, Pavičići Đurđević po 1.
 
 
U 9. kolu, 20. januara, Valjevo igra sa vodećom Crvenom zvezdom u Zrenjaninu, a na startu drugog dela šampionata gostuje u Kotoru.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 1 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara