Odbojkaška lopta (foto: Đorđe Đoković)
Odbojkaška lopta (foto: Đorđe Đoković)
11.01.2018, 12:55

"Zaustavljene" odbojkašice Železničara

č: | fb:

TENT iz Obrenovca igraće u osmini finala Kupa Izazivača (Challenge Cup), pošto je sinoć eliminisao Železničar trijumfom u "zlatnom setu" sa 15:13.

 

U regularnom toku revanš meča šesnaestine finala, u dvorani SKC Obrenovac, TENT je savladao Železničar sa 3:0, po setovima 26:24, 25:23 i 25:19, posle 86 minuta igre.

 

Po propozicijama CEV-a za pobede od 3:0 i 3:1 dobijaju se tri boda pa je zato igran "zlatni set", koji je trajao 20 minuta. Kod Železničara najefikasnije bile su Jovičić sa 17, Mladenović sa 14 i Stanimirović i Gajić sa po osam poena, a kod TENT-a Lazić, Kompirović, Radmilović i Aščerić. TENT će u osmini finala igrati protiv belgijskog Ostendea.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 12 sati 25 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 15 sati 14 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.