Partizan (foto: Đorđe Đoković)
Partizan (foto: Đorđe Đoković)
04.02.2018, 21:27

Partizan lako do trofeja

č: | fb:
Rukometaši Partizana pobednici su sedmog "Memorijala Nikole Jevremovića Gužve" posle pobede u finalu protiv Metaloplastike sa 33:20 (17:9). Treća je Crvena zvezda posle pobede protiv Metalca sa 31:30 (15:13).
 
Slavlje Partizana

Slavlje Partizana (Foto: Đorđe Đoković)

Najbolji igrač turnira je Bojan Butulija iz Partizana, najbolji strelac je Andrija Pantić iz Metalca, najbolji golman je Dejan Milosavljev iz Partizana, a najmlađi učesnik Nemanja Kelečević iz Metalca.
Dejan Milosavljev i Bojan Butulija

Dejan Milosavljev i Bojan Butulija (Foto: Đorđe Đoković)

 
Vladimir Petrić i Andrija Pantić

Vladimir Petrić i Andrija Pantić (Foto: Đorđe Đoković)

 
Nemanja Kelečević

Nemanja Kelečević (Foto: Đorđe Đoković)

Crno-beli su lako dobili finalnu utakmicu jer su nadigrali Šapčane, kojima je domet bio da u drugom poluvremenu priđu na minus šest golova! Junak je bio reprezentativni golman Milosavljev, koji je, uz 17 odbrana, uspeo da se upiše i u listu strelaca! Ton igri pobednika davali su bekovi Butulija i Stevanović sa po 6 golova. Kod Šapčana najefikasniji bio je Trkulja sa 4 gola.
Partizan - Metaloplastika

Partizan - Metaloplastika (Foto: Đorđe Đoković)

 

Metalac se dobro nosio sa podmlađenim sastavom Zvezde, uspevao je i da vodi u drugom poluvremenu, a u samom finišu njegovi igrači kao da su se uplašili mogućnosti da iznenade crveno-bele pa je poslednji napad okončan brzopleto. Valjevci su početnih 2:7 stigli zahvaljujući golmanu Simeunoviću i bekovima Milinkoviću i Pantiću.
 
Metalac - Crvena Zvezda

Metalac - Crvena Zvezda (Foto: Đorđe Đoković)

 

Nikola Jevremović Gužva bio je igrač Metalca, Zvezde i Metaloplastike, a pored ta tri kluba trenirao je i Partizan, Crvenku, Jugović, Fidelinku, Pelister (Bitolj), Berane, Budućnost (Podgorica)...
 
 
Vodio je juniore Srbije, kao i jugoslovenske juniore kao pomoćnik Kasima Kamenice i samostalno na SP u Portugalu. Važio je za znalca rukometne igre i velikog radnika, a preka naravi i nemirenje sa nepravdom, smatraju mnogi, sprečila ga je da kao trener dosegne još više domete.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 4 sati 6 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 6 sati 56 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.